Konu
:
Taze Süt Tadı
Yalnız Mesajı Göster
Taze Süt Tadı
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Süt Tadı
Tetra Pak şirketi ve Inra (Fransa Zirai Araştırmalar Ulusal Enstitüsü) ortak çalışması sonucu süte bu tadı verecek yeni bir işlem gerçekleştirildi
Süt, mikroorganizmalarından bir mikro-filtreleme sistemiyle temizleniyor
Bu işlem, 0,5 mikrometre çapındaki deliklere sahip bir elek sayesinde yapılabiliyor
Süt, daha sonra 6 saniye boyunca 96 derecede kaynatılıyor
Böylece uzun süreli korunma sürecinde meydana gelecek çürümenin sorumlusu olan enzimler hareketsiz hale getiriliyor
Kaynak: focusdergisi
com
tr
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul