Konu
:
Hepsi Grubu
Yalnız Mesajı Göster
Hepsi Grubu
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hepsi Grubu
CEMRE
1985te İstanbulda doğdu
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretim ve liseyi bitirdi
Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor
Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda beş yıl boyunca rol aldı Kargo' nun oyunculuk yaptı
Reklam jingleları seslendirdi
Özel şan ve piyano dersleri aldı
Zerrin Özerin Rumeli Hisarı ve Bostancı Gösteri Merkezindeki konserlerinde vokal ve dansçı olarak sahne aldı
EREN
1984te İstanbulda doğdu
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretim ve liseyi bitirdi
Aynı okulda Modern Dans eğitimi görüyor
Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda altı yıl boyunca rol aldı
Londrada Urdang Dance Academyde ve Budapeşte Dans Okulunda eğitim aldı
Dans grubu Dans@ ile Çinde Türkiye yi temsil etti
Zerrin Özerin Rumeli Hisarı ve Bostancı Gösteri Merkezindeki konserlerinde vokal ve dansçı olarak sahne aldı
Britney Spears ve Michael Jackson gibi dünya yıldızlarıyla çalışan Selatin Karayla bir aylık workshop çalışması yaptı
Yıldızların Altında müzikalinde sahne almaya devam ediyor
GÜLÇİN
1985te İstanbulda doğdu
Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor
Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı
Özel şan, piyano ve Hip Hop dans dersleri aldı
Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Korosunda yer aldı
YASEMİN
1986te İstanbulda doğdu
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde Klasik Bale eğitimini sürdürüyor
Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda üç yıl boyunca rol aldı
Özel şan ve piyano dersleri aldı
Tiyatro dersleri aldı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul