Konu
:
Sütün Ltlt Yöntemiyle Pastörizasyonu
Yalnız Mesajı Göster
Sütün Ltlt Yöntemiyle Pastörizasyonu
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sütün Ltlt Yöntemiyle Pastörizasyonu
İçme sütü olarak değerlendirilecek sütün, ısıl işlemden sonra, kalitesinin bozulmaması ve herhangi bir kontaminasyonun meydana gelmemesi için büyük bir çaba sarf etmek gerekir
Ancak ortam hava¬sından, ısıl işlemden sonra temas ettiği ekipman yüzeylerinden, ambalaj materyalinden ve personelin dikkatsizliğinden dolayı kontaminasyon riski fazladır
Kaynak:http://www
gidacilar
net
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul