08-24-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevimli Dostlarımızın 11 Ricası...
1) Arada dalıp gidiyorsam kardeşlerimi, ailemi düşündüğüm içindir Böyle anlarda bana sadece SARIL Bu yeter
2) Ceza verirken İYİ düşün Bu cezalar TüM HAYATIMI etkiliyor Sana güvenmeyi unutuyorum ( Bu cezalar sana elektrik, yol, su, eğitim olarak GERİ DöNEBİLİR unutma lütfen )
3) Ne olur benimle SOHBET et Senin sesin bana sıcaklık ve güven verir
4) Seni bir insan kadar çabuk anlayamayabilirim Ama bana ZAMAN tanı Sonunda MUTLAKA anlarım ( Aslında sende benim kadar hızlı koşamayabilirsin ama ben sana kızmıyorum çünkü; seni çoook seviyorum )
5) Lütfen beni TERKETME Burası benim evim Sen annem/babamsın İstediğim tek şey yemek ve yatak değil İlgi,şevkat ve sevgiye enaz senin kadar İHTİYACIM var
6) Şaşkın ve farklı davranışlarım üzerine düşün Neden öyle yaptım? Belki açtım, belkide hamile Yada ağır hasta Farklı davrandığımda mutlaka beni VETERİNERİME götürün
7) Hep benimle ol olurmu? Aşı yapılırkende, doğum yaparkende, çok zor bir istek ama öLüRKENDE Sen hep yanımdaydın şimdide olmalısın ki ben HUZURLU olayım
8) Benimde arkadaşa ihtiyacım var Arada sırada beni onlarla bir araya getir LüTFEN
9) Sokaklarda acı çeken hayvanlar için attığın küçücük adımları bile bilirim, hissederim Ben çoook ŞANSLIYIM çünkü; sen hep YANIMDASIN
10) Sana hep MİNETTAR kalacağım Bu yüzden her zaman YANINDAYIM, bunu bil Ben yanındayken kimse sana zarar veremez Seni HAYATIM pahasına korurum Sen benim HERŞEYİMSİN
11) Bana vurmadan önce LüTFEN düşün Ben aslında o kadar güçlüyüm ki istesem DİŞLERİMLE kolunu PARAMPARçA yapabilirim ama YAPMAM Sen benim HERŞEYİMSİN, öLüRüMDE SANA ZARAR VERMEM
LüTFEN SENDE BANA ZARAR VERME ve CANIMI YAKMA öLüMüNE KANKAYIZ  
<br type="_moz" />
> Bu Kategorideki Tüm Yazılar
|
|
|