Yalnız Mesajı Göster

Mantarlı Krep Bohçası

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Krep Bohçası





Malzemeler:
İçi İçin

Taze Kültür Mantarı
Kuşbaşı Doğranmış Tavuk Eti
1 çay Bardağı Bezelye
1 Adet İri Kuru Soğan
İsteğe Göre Baharat ve Tuz
Taze Soğan
Kaşar Peyniri

Krep İçin

1 Su Bardağı Un
1 Su Bardağı Süt
1 Yumurta
çay Kaşığı Ucuyla Karbonat
Birkaç Damla Limon

Hazırlanışı:
Bir tavada soğan kavrlur sırasıyla tavuk ve mantar ilave edilip suyunu çekene kadar pişirilir Kaynadıktan sonra bezelyeler ilave edilmelidir Bu şekilde iç malzememizi hazırlarız
Daha sonra krepler hazırlanır ve bohça şeklinde sıcak suda yumuşatılmış soğan yaprağı ile bağlanır Fırın tepsisine dizilir üzerine kaşar peyniri rendesi konulur
Kaşar peyniri eriyip üzeri kızarana kadar fırında pişirilir Müteakiben sıcak olarak servis yapılır
Afiyet olsun


Kaynak: mavianneblogcucom

Alıntı Yaparak Cevapla