Konu
:
Mantarlı Krep Bohçası
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Krep Bohçası
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Krep Bohçası
Malzemeler:
İçi İçin
Taze Kültür Mantarı
Kuşbaşı Doğranmış Tavuk Eti
1 çay Bardağı Bezelye
1 Adet İri Kuru Soğan
İsteğe Göre Baharat ve Tuz
Taze Soğan
Kaşar Peyniri
Krep İçin
1 Su Bardağı Un
1 Su Bardağı Süt
1 Yumurta
çay Kaşığı Ucuyla Karbonat
Birkaç Damla Limon
Hazırlanışı:
Bir tavada soğan kavrlur sırasıyla tavuk ve mantar ilave edilip suyunu çekene kadar pişirilir
Kaynadıktan sonra bezelyeler ilave edilmelidir
Bu şekilde iç malzememizi hazırlarız
Daha sonra krepler hazırlanır ve bohça şeklinde sıcak suda yumuşatılmış soğan yaprağı ile bağlanır
Fırın tepsisine dizilir
üzerine kaşar peyniri rendesi konulur
Kaşar peyniri eriyip üzeri kızarana kadar fırında pişirilir
Müteakiben sıcak olarak servis yapılır
Afiyet olsun
Kaynak: mavianne
blogcu
com
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul