Konu
:
Seni C.C Seviyorum
Yalnız Mesajı Göster
Seni C.C Seviyorum
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Seni C.C Seviyorum
YA RABBİ! İMAnı ruhuma içirdiğin gibi ,kalbimede içir
Yaratılışımda taktir ettiğin şeylerden bir şeyle bana azap etme
zira SEN c
c benim üzerimde herşeyi yapmaya kadirsin
ALLAHIM c
c bize acımayanları bize musallat etme
derTlerimizi islam ey
her vakit razı olduğun şekilde hizmet nasip et
PEYGAMBERİMİZ VE hz ADEM a
s DAN EFENDİMİZ a
s KADAR GELMİŞ OLAN PEYGAMBER EFENDİLERİMİZ SENDEN HAYIR NAMINA NE DİLEDİLERSE BİZDE DİLİYOR VE HER NEYİN ŞERRİNDEN SANA SIĞINDILAR İSE BİZDE O ŞEYLERİN ŞERRİNDEN SANA cc SIĞINIYORUZ
ADEM AS dan şuana kadar gelmiş ve kıyamete kadar gelecek olan dostların neşekilde dua etmiş ve edeceklersede bizde geçmişte istikbalde yapılacakbu dualara amindiyoruz,bizlerde aynısı yaPmışız gibi kabul eyle
bu kalbim senin için yanıp senin için ağladığımda SANA cc kavuştur
ilmimizi arttır anlayışımızı kolaylaştır
salihlerden eyle ve salihlerle cem ey
aile fertlerimize bütün insanlığa hidayetini nasip et,
SENİcc SEVMEYİ SENİ cc sevenleri sevmeyi bu sevgileri kalbimize SEN cc koydun ve muhafaza edecek olanda SENSİN cc
belki benim gibi SANA cc kul olma ŞEREFİNİN farkına yeni varmış hidayete ermiş çok sayıda kulun vardır
SENDEN cc kendim ve tanımadığım diğer kardeşlerim içinde bu GÜZEL DİNİNE HİZMET ETMEK İÇİN HİZMETLE SENİ cc ANLATMAKLA HUZUR BULACAĞIMIZ HAYIRLI UZUN ÖMÜR DİLİYORUM
SENDEN c
c tek isteğim var o da SENSİN cc
bütün müslüman kerdeşlerimle beraber razı olduğun kullarının arasına katmanı ENGİN RAHMETİNE SIĞINARAK RİCA EDİYORUM
SENİN cc çok merhametli olduğunu kuluna kıyamAdığını biliyor ve kabul edeceğine inanıyorum
herkes uykudayken gecenin sessizliğinde korkarak yada sevinerek ,özlemle hasretle uyandığımda kulum BEN varım korkma yada o sevinci kabine BEN cc koydum huzuruma gel BEN HER AN HERKES UYUSADA senleyim istediğini dile vereyim diyerek
gecenin yanlızlığında secdeyle yakınlığımı daha da arttıran sevgili RABBİM bu söz biliyorum ifade etmemde kısır kalıcak SENİ ÇOK SEVİYORUM
SANA HAKKIYLA KULLUK YAPAMADIĞIM İÇİNDE ÇOK ÖZÜRDİLİYORUM
o
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul