Konu
:
12-13-14 Ağustos 2009 Tarihlerinde Şubemiz Hasan Balikçi Eğitim Salonunda Misem Kapsaminda Yg Tesislerinde İşletme Sorumluluğu Eğitimi Düzenlenecektir. Bilgi&Kayit İçin Şubemizi Arayabilirsiniz.
Yalnız Mesajı Göster
12-13-14 Ağustos 2009 Tarihlerinde Şubemiz Hasan Balikçi Eğitim Salonunda Misem Kapsaminda Yg Tesislerinde İşletme Sorumluluğu Eğitimi Düzenlenecektir. Bilgi&Kayit İçin Şubemizi Arayabilirsiniz.
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
12-13-14 AĞUSTOS 2009 TARİHLERİNDE ŞUBEMİZ HASAN BALIKÇI EĞİTİM SALONUNDA MİSEM KAPSAMINDA YG TESİSLERİNDE İŞLETME SORUMLULUĞU EĞİTİMİ DÜZENLENECEKTİR
BİLGİ&KAYIT İÇİN ŞUBEMİZİ ARAYABİLİRSİNİZ
DUYURU
*Y
G
TESİSLERİNDE İŞLETME SORUMLULUĞU SEMİNERİ
12-13-14 Ağustos 2009
Saat: 10:00 - 17:00
Seminerin Kodu: ELK
13
01
Seminerin Süresi: (12-13-14 Ağustos 2009) 2 Gün Teorik 1 Gün Uygulama Seminerin Yeri ve Adresi: EMO Kocaeli Şubesi Eğitim Salonu
Semineri Amacı: Yenilenen Kuvvetli Akım Tesisleri Yönetmeliği ile gündeme gelen "İşletme* Sorumluluğu Mühendisliği?nin", işletmenin sürekli ve güvenli çalışır durumda olması için sahip olması gereken bilgi ve deneyimi ile kontrol bakım prosedürlerinin standart hale getirilmesi amaçlanmaktadır
*** Seminerin İçeriği: TMMOB ve EMO Tüzük ve yönetmelikleriMühendislik ve EtikMühendislerin hukuki sorumluluklarıYönetmelikler / StandartlarTopraklamalarTransformatörlerKablolar, Ayırıcılar, Kesiciler, Sigortalar, Hücreler, PanolarYG Dağıtım şebekelerinde korumaElektrik tarifeleriElektrik hizmetleri genel sözleşmesi ve uygulanmasıBakım programlarıManevralarİş güvenliği ekipmanlarıİşçi sağlığı ? İş güvenliğiElektrik kazalarında ilk yardım * Katılımda Aranacak Şartlar: EMO üyesi olmak Kurs ücretini yatırmış olmak Aidat borcu olmamak
Elektrik Mühendisi veya Elektrik*- Elektronik Mühendisi ünvanlı olmak Elektrik*- Elektronik Mühendisi ünvanlı olanlar eğitimden önce transkript göndermelidir
Transkript uygunsa eğitime katılabilirler
* Sınav ve Belgelendirme: Eğitimin sonunda yazılı sınav yapılacaktır
Başarı notu 100 üzerinden en az 70`dir
Başarılı olanlara ?YG Tesislerinde İşletme Sorumluluğu Yetkilendirme Belgesi` verilecektir
Adayın en fazla 4 sınav hakkı olup, seminere devam zorunluluğu vardır
Seminer Ücreti: 250 YTL Belge Ücreti: 10 YTL Ödeme Şekli:*Muhasebe Servisi (Nakit/ Kredi Kartı)* ***********************EMO Kocaeli Şube İş Bankası Hesabına ***********************(Alemdar Şubesi 2401 Hesap No:365161)
Eğitim Malzemeleri: MİSEM tarafından ücretsiz verilecek
Son Başvuru Tarihi: 5 Ağustos 2009
24
07
2009 10:49:28
MİSEM KAPSAMINDA ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ 05-07 ŞUBAT TARİHLERİNDE DÜZCE TEMSİLCİLİĞİMİZDE DÜZENLENECEKTİR
TELEFON: +90 380 524 57 10 (72)
MİSEM KAPSAMINDA ASANSÖR DENETLEME, RUHSAT VE KONTROL EĞİTİMİ 16-18 ŞUBAT TARİHLERİNDE ŞUBEMİZDE DÜZENLENECEKTİR
BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN ŞUBEMİZİ ARAYINIZ
(41)
WİN FUARINA GİDİYORUZ
(35)
TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK: MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ - BASIN AÇIKLAMASI (9)
Ayrıntılı bilgi için www
emo
org
tr
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul