Konu
:
Peynir Seçerken Ve Saklarken
Yalnız Mesajı Göster
Peynir Seçerken Ve Saklarken
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynir Seçerken Ve Saklarken
Eğer büyük bir kalıptan büyük bir parça kestirip alacaksanız, kalıbın nemli ve çatlak olmamasına dikkat edin
Çünkü bu durumdaki peynirler kurumuştur ve taze değildir
Peyniri saklarken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli nokta ise, havayla temasını kesmektir
Şeffaf folyoyla sıkıca sarılmış peynirler için en ideal yer, buzdolabının alt gözleridir
Peynirin servisine gelince
en iyi tadı alabilmeniz için servisten 1 saat kadar önce oda sıcaklığında bekletin
Kaşar peyniri ve gravyer peynirini kuruduğunda sakın atmayın
Rendeleyerek çeşitli yemeklerde kullanabilirsiniz
Ayrıca kaşar peyniri bir süre sütün içinde bekletirseniz yumuşadığını göreceksiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul