Yalnız Mesajı Göster

Eski 04-07-2007   #7
[KAPLAN]

Alıntı:
ctn_86 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben iki programı da sevmiyorum belki yanlış anlaşılacak ama fıkralarla türkiye bana çok basit geliyormehmet ali erbilin programına zaten sööleyecek söz bulamıorum o daha da içler acısı ama bu kişisel bir görüşizlemek isteyen izler istemeyen de izlemez

bana göre yanlış olan birşey başkasına yanlış gelmeyebilirve kimsi izler kimisi izlemez zaten birtek Fıkralarla Türkiye prıgramı güzel olsa bile ne değişir ki!!!o kadar kanal ve onlarca program varken tek bir program vahim durumu değiştirmezyapılanma konusuna gelince,türk televizyonlarında gerçekten yapılandırma olması gereği konusunda size katılıorumama bu yapılandırmanın nası olacağını bilmiyorumbugün yoldan geçen kime sorsak bi belgesel yok diye dövünüo ama belgesel olsa bile gerçekten izleyecek insanlar bir avuç içi kadartelevizyon programları bu kadar kötü duruma gelmişken ne yapılacağını gerçekten merak ediyorum
Bu basit ! program izlenme rekorları kırıyorsa, demek ki halk özünden birşeyler arıyor Çünkü, bu program cıvıl cıvıl sahnelerde, modern mekanlarda çekilmiyor Halktan birşeyler yansıtıyor, hayattan bunalan insanların yüzüne ufacık da olsa bir gülümseme getiriyor ve bunu ahlaki değerlere saygılı bir biçimde yapıyor Demek ki, insanımızda değişime açık bir potansiyel var

" Zaten bir tek Fıkralarla Türkiye güzel olsa ne değişir ki " demişsiniz İnsanların birçoğu bu haberden haberdar ve aklı başında herkezin kendine gelmesi için bu ufak bir uyarı anlamına geliyor Bununla birlikte yeni girişimcilerin yolunu da açıyor, arayışı sürekli yalan dolan programlarda aramamak anlamına geliyor Demek ki, başarı sadece sahtekarlıkla, ahlaksızlıkla gelmiyor diyor girişimci kuruluş ve kendini yeni güzel arayışların içinde buluyor

Bir zaman sonra bakıyoruz ki, yalan dolan programlardan eser kalmamış Hepsinin yerine seviyeli, faydalı programlar gelmiş

Alıntı Yaparak Cevapla