08-24-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hadim ,Rüyada Hadım Olduğunu Görmek
Hadım olduğunu gören kimse şahitliğini gizler Hadıma döndüğünü yahut kendisini hadım ettiğini gören kimse münakaşa ve düşmanlıkta bulunduğu kimsenin yanında küçük düşer, zillete girer Rüyada görülen güzel simalı ve sözü hikmetli, meçhul bir hadım, korkutucu veya müjdeleyici meleklerden biridir Kendisinin güya hadıma döndüğünü görse, ibadet ve zikirde hidayete kavuşur Kendisinin hadım olduğunu gören kimse, ibadet ve namusunu muhafaza ederek kadru kıymete kavuşur Husyeleri çıkarılmış ve burulmuş erkekler, melaikedir Çünkü husyeleri çıkarılmış olanlardan şehvet çıkarılmıştır Rüyada hadımlar, müjdedir Kişinin rüyada hadıma döndüğünü görmesi, ibadet ve zikirde Allahu Tel'nın hidayetine nail olmaya dellet eder Rüyada kendisinin hadım olduğunu görmek, ibadete, namusu muhafaza etmeye ve kadr ü kıymete işarettir Nablusî demiştir ki: Beyaz hadım kimse rahmet meleği, siyah ve habeşî olan, azab meleği, evvelkisi müjde ikincisi üzüntü ve kederdir Hadımı görmek, nimetin gitmesine, aile ve evladın kaybolmasına dellet eder Bazı kere de zahmet çekmeye ve rahatı tercih etmeye, kötü sırlara ve nifaka işarettir Rüyada husyeleri çıkarılmış ve burulmuş erkekleri görmek, meleklere dellet eder Çünkü husyeleri çıkarılmış olan kimselerden şehvet çıkarılmıştır Bazan da rüyada hadım edilmiş kimseleri görmek, müjde ile tbir olunur
H-Yorum (0)
HADIM,Rüyada Hadım olduğunu görmek
|
|
|