Yalnız Mesajı Göster

Mezeler Ve Ordövrler

Eski 08-23-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mezeler Ve Ordövrler



Ayşe Fasulye Sote

MALZEMELER
4 kişilik
1 kg ayşe fasulye
½ kahve kaşığı karbonat
az tuz
1 çorba kaşığı tereyağı


HAZIRLANIŞI
Fasulyelerin uçlarını kopartıp, kılçıklarını keserek ayıklayın ve mümkün olduğunca ince dilimleyin Yıkadıktan sonra içinde ½ kahve kaşığı karbonat bulunan bol kaynar suda 4-5 dakika kontrol ederek haşlayın ve hemen üzerine soğuk su akıtarak soğutun Servis edeceğiniz zaman kaynar suda 2 dakika ısıtıp süzdürün Bir çorba kaşığı tereyağında bir dakika sote yapıp servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla