Konu
:
Asma Kesesinde Sarma
Yalnız Mesajı Göster
Asma Kesesinde Sarma
08-23-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Asma Kesesinde Sarma
Malzemeler :
Asma Yaprağı
4 Soğan
300 Gr
Kıyma
1 Su B
Pirinç
Dere Otu
Maydanoz
Taze Nane
1 Çorba K
Domates Salçası
3 Çorba K
Domates Sos
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Su
* Sosu İçin:
1 Tatlı
Söke Un
1 Çorba K
Domates Salçası
Sıvıyağ
Su
Tuz
Hazırlanışı
Soğanları doğrayın
Karıştırma kabına koyun
Üzerine pirekşi tuzunu ve karabiberi ilave edip karıştırın
Maydanozu dereotunu ve naneyi doğrayın
Yeşillikleri ve kıymayı da koyun ve karıştırın
Son olarak da salçayı sosu ve yağını ilave edip yoğurun
Asma yaprağının içine harcı koyun
Önce alt kısmı sonra üst kısmı kapatın
Kenarlarını üçgen şeklinde kapatın
Kese şekli verin
Yaprakların saplarını koparmayın
hazırladığınız sarmaları tencereye dizin
Sos malzemelerini ayrı bir tencerede karıştırın
Sarma tenceresine ilave edin
Üzerine kapak kapatarak pişmeye bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul