Yalnız Mesajı Göster

Asma Kesesinde Sarma

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Asma Kesesinde Sarma



Malzemeler :


Asma Yaprağı
4 Soğan
300 Gr Kıyma
1 Su B Pirinç
Dere Otu
Maydanoz
Taze Nane
1 Çorba K Domates Salçası
3 Çorba K Domates Sos
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Su
* Sosu İçin:
1 Tatlı Söke Un
1 Çorba K Domates Salçası
Sıvıyağ
Su
Tuz



Hazırlanışı

Soğanları doğrayın Karıştırma kabına koyun Üzerine pirekşi tuzunu ve karabiberi ilave edip karıştırın

Maydanozu dereotunu ve naneyi doğrayın Yeşillikleri ve kıymayı da koyun ve karıştırın Son olarak da salçayı sosu ve yağını ilave edip yoğurunAsma yaprağının içine harcı koyun

Önce alt kısmı sonra üst kısmı kapatın Kenarlarını üçgen şeklinde kapatın Kese şekli verin Yaprakların saplarını koparmayın hazırladığınız sarmaları tencereye dizin

Sos malzemelerini ayrı bir tencerede karıştırın Sarma tenceresine ilave edin Üzerine kapak kapatarak pişmeye bırakın

Alıntı Yaparak Cevapla