Konu
:
Etli - Biberli Pay
Yalnız Mesajı Göster
Etli - Biberli Pay
08-23-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli - Biberli Pay
ETLI - BIBERLI PAY
MALZEMELER
5 adet yufka
675 gr kuşbaşı
2 çorbakaşığı un
2 adet sivribiber
200 gr dolma fıstığı
2 çorbakaşığı soya sosu
1 çorbakaşığı zeytinyağı
2 çorbakaşığı eritilmiş tereyağ
1
5 çorbakaşığı tereyağ veya margarin
karabiber
4 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Fırını 190 derecede 10 dakika kadatr ısıtın
Unla karabiberi karıştırıp, içine et parçalarını katın ve iyice yoğurun
Tereyağ veya margarinle zeytinyağını bir kaba koyun, içine unlu etleri iave ederek 5-6 dakika çevirin
Doğranmış biberleri, dolma fıstığını ve soya sosunu da ilave edip 15 dakika kadar daha ağzını kapatarak pişirin
Soğumaya bırakın
Etleri derin bir kaba alın ve üzerlerine ince doğranmış yufkaları koyun
Eritilmiş yağı üzerine döktükten sonra 20-25 dakika pişirin
Arzuya göre üzerine karabiber serperek servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul