Yalnız Mesajı Göster

Turnedo , Bearnaz Soslu Tarifi

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turnedo , Bearnaz Soslu Tarifi





Malzemeler :
• 5 x 125 gr bonfile
• 50 gr (3 çorba kaşığı + 1 çay kaşığı) margarin
• 1/2 çay kaşığı tuz
• Taze çekilmiş karabiber
• 375 ml (1 1/2 su bardağı) Bearnez sos

Yemeğin Yapılışı

Bonfileleri bir beze sarıp kesilmiş olan yüzlerinden biri alta gelecek biçimde tezgaha koyup, hafifçe dövün Margarini bir tavada eritin Bonfilelerin her iki yüzeyini de tuzlayıp,biberleyin Tavaya koyup, bir kez alt üst ederek her iki yüzleri de 3`er dakika , etlerin üzerinde su damlacıkları oluşuncaya kadar, pişirin Fazla pişmiş istiyorsanız, etleri daha uzun süre pişirebilirsiniz Bonfileleri fazla yağlarını süzdürerek, önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp yanında Bearnez sos ve dilediğiniz garnürtürlerle sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla