Konu
:
Turnedo , Bearnaz Soslu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Turnedo , Bearnaz Soslu Tarifi
08-23-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Turnedo , Bearnaz Soslu Tarifi
Malzemeler :
• 5 x 125 gr bonfile
• 50 gr (3 çorba kaşığı + 1 çay kaşığı) margarin
• 1/2 çay kaşığı tuz
• Taze çekilmiş karabiber
• 375 ml (1 1/2 su bardağı) Bearnez sos
Yemeğin Yapılışı
Bonfileleri bir beze sarıp kesilmiş olan yüzlerinden biri alta gelecek biçimde tezgaha koyup, hafifçe dövün
Margarini bir tavada eritin
Bonfilelerin her iki yüzeyini de tuzlayıp,biberleyin
Tavaya koyup, bir kez alt üst ederek her iki yüzleri de 3`er dakika , etlerin üzerinde su damlacıkları oluşuncaya kadar, pişirin
Fazla pişmiş istiyorsanız, etleri daha uzun süre pişirebilirsiniz
Bonfileleri fazla yağlarını süzdürerek, önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp yanında Bearnez sos ve dilediğiniz garnürtürlerle sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul