Konu
:
Amonyaklı Pasta &Amp; Coq Guxel...!
Yalnız Mesajı Göster
Amonyaklı Pasta &Amp; Coq Guxel...!
08-23-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Amonyaklı Pasta &Amp; Coq Guxel...!
1 çay bardağı süt
2 yumurta
1 çay bardağı margarin (eritilecek)
1 çay bardağı şeker
1 tepeleme çorba kaşığı toz pastacı amonyağı
un
hazırlanması:
Malzemeleri kulak memesi yumuşaklığında yoğurun
6 eşit parçaya bölerek buzdolabında 10 dk
dinlendirin
Her bezeyi merdaneyle ince olarak açılacak
(24 yada 26 cm kadar)
Fırın tepsisini yağlamadan 6 adet hamuru teker teker 170 derecede pişir
Pastanın yüzü hafif toz pembe olunca alıyorum
Pastalar amonyaktan dolayı fırını açınca gözleriniz yanabilir endişelenmeyin bisküvi kıvamında oluyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul