Yalnız Mesajı Göster

Amonyaklı Pasta &Amp; Coq Guxel...!

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Amonyaklı Pasta &Amp; Coq Guxel...!



1 çay bardağı süt
2 yumurta
1 çay bardağı margarin (eritilecek)
1 çay bardağı şeker
1 tepeleme çorba kaşığı toz pastacı amonyağı
un
hazırlanması:

Malzemeleri kulak memesi yumuşaklığında yoğurun 6 eşit parçaya bölerek buzdolabında 10 dk dinlendirin
Her bezeyi merdaneyle ince olarak açılacak (24 yada 26 cm kadar)
Fırın tepsisini yağlamadan 6 adet hamuru teker teker 170 derecede pişir
Pastanın yüzü hafif toz pembe olunca alıyorum Pastalar amonyaktan dolayı fırını açınca gözleriniz yanabilir endişelenmeyin bisküvi kıvamında oluyor




Alıntı Yaparak Cevapla