Konu
:
Hepatit B'yi Vücuda Uğratmayan Gıda
Yalnız Mesajı Göster
Hepatit B'yi Vücuda Uğratmayan Gıda
08-23-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hepatit B'yi Vücuda Uğratmayan Gıda
Sebzeleri bu yöntemle tüketin 'Hepatit B' size uğramasın
Çiğ yenen sebze ve meyveler, sirke katılmış su içerisinde 10 dakika bekletildiğinde hepatit ve bağırsak enfeksiyonlarına neden olan bakteriler bertaraf edilebiliyor
Sirkenin sebze ve meyve üzerinde kalan kimyasal ilaçlarında temizlenmesine yardımcı olduğunu dile getiren Doç
Dr
Omca Demirkol, şunları söyledi, "Çiğ olarak tüketilen örneğin; marul, maydanoz, domates ve salatık türü sebzeleri mutlaka belirli bir süre sirkeli suda bekletilmesi sağlık açısından çok önemli
Bu yolla hasta yapabilecek birçok mikroorganizmayı yok edebilirsiniz
Meyveleri de sirkeli suda yıkayabilirsiniz
Aldığınız sebze kanalizasyon karışmış bir suyla sulanmış veya toprağına kanalizasyon suyu karışmışsa o sebzenin üstünde hastalıklara neden olabilecek bakteriler bulunabilir
Normal suyla yıkamayla zararlı mikroorganizmaları temizleyemezsiniz
Mutfakta kullanılan et kesme tahtalarının üzerinde de hastalığa neden olan mikroorganizmalar var
Tüm bunların bertarafı için sirke yeterli
Sirkenin içinde asetik asit var
Asit iyi bir dezenfektandır
”
Bugün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul