08-23-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Afyon Kocatepe Üniversitesi 2006-2007 Bilimsel Etkinlikleri
04 01 2007
Perşembe
10:00
Konferans ''Film Kameralı Adam, Dziga Vertov''
Araş Gör Hakan YILMAZ Güzel Sanatlar Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 3 Eğitim Binası Konferans Salonu
04 01 2007
Perşembe
14:00
Panel ''İletişim Becerileri, Empati ve Etkili Konuşma''
Panel Yöneticisi: Yard Doç Dr Gürbüz OCAK, Araş Gör Mevlüt GÜNDÜZ, Araş Gör Hakkı BAĞCI, Araş Gör Selim SOMUNCU Eğitim Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 1 Eğitim Binası Konferans Salonu
09 01 2007
Salı
Konferans ''Çocuklarda Solunum Yolu Obstrüksiyonları''
Sunum Dosyası Doç Dr F Sefa DEREKÖY Tıp Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ali Çetinkaya Kampusü Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Toplantı Salonu
09 01 2007
Salı
Konferans ''Erkek Dergilerinde Metroseksüel Erkek Temsili''
Yard Doç Dr Nesrin KULA DEMİR Güzel Sanatlar Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 3 Eğitim Binası Konferans Salonu
09 01 2007
Salı
Konferans ''Deprem Öncesinde ve Deprem Sonrasında Yapılması Gerekenler''
Yard Doç Dr Nusret KOCA Eğitim Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 1 Eğitim Binası Konferans Salonu
09 01 2007
Salı
Panel ''I İnönü Zaferi''
Panel Yöneticisi: Yard Doç Dr Abdurrahman KARABULUT, Panelistler: Öğr Gör Ertuğrul ERGÜN, Öğr Gör Yavuz YÜKSEL Bolvadin Meslek Yüksekokulu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Bolvadin Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu
09 01 2007
Salı
Panel ''I İnönü Zaferi''
Panel Yöneticisi: Prof Dr Yaşar KİBİCİ, Panelistler: Öğr Gör Halil UYGUN, Öğr Gör T Alper TANDIRLI Çay Meslek Yüksekokulu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çay Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu
10 01 2007
Çarşamba
Konferans ''Doğaltaş Sektöründe Üniversite-Sanayi İşbirliği''
Yard Doç Dr Ali SARIIŞIK Mühendislik Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 2 Eğitim Binası Konferans Salonu
10 01 2007
Çarşamba
Konferans ''Türkiye'de Tenisin Yeri ve Önemi''
Okt Şeniz KARAGÖZ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Karahisari Konferans Salonu
10 01 2007
Çarşamba
Seminer ''Zaman Yönetimi''
Öğr Gör Hüseyin ŞAHİN, Öğr Gör Ersan ÖZGÜR Sandıklı Meslek Yüksekokulu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sandıklı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu
10 01 2007
Çarşamba
15:00
Konferans ''Sağlıklı Yaşlanma''
Yard Doç Dr Ümit DÜNDAR Tıp Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü M Rıza Çerçel Kültür Merkezi Konferans Salonu
11 01 2007
Perşembe
Konferans ''AB Sokrates-Grundtvig Programı Bilgilendirme Toplantısı''
Uzman Fadime OKAY Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 3 Eğitim Binası Konferans Salonu
11 01 2007
Perşembe
Konferans ''İçsel Büyüme Modelleri, Türkiye Üzerinde Bir Uygulama''
Yard Doç Dr Harun ÖZTÜRKLER İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 3 Eğitim Binası Konferans Salonu
12 01 2007
Cuma
13:00
Seminer ''Ev Kazaları''
Yard Doç Dr Dilek TOPRAK, Yard Doç Dr Nazlı ŞENSOY Tıp Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü M Rıza Çerçel Kültür Merkezi Konferans Salonu
12 01 2007
Cuma
16:00
Seminer ''Internal Exchange Property''
Mısır Ains Shams Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof Dr Saad Mohammed Fen Edebiyat Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 2 Eğitim Binası Konferans Salonu
16 01 2007
Salı
Konferans ''Hitchcock Sinemasında Gerilim Unsurunun Kullanım Şekline Bir Örnek Olarak İp Filmi''
Araş Gör İhsan KOLUAÇIK Güzel Sanatlar Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 3 Eğitim Binası Konferans Salonu
17 01 2007
Çarşamba
Seminer ''Polimer Matrisli Kompozit Malzemeler ve Bunların Endüstride Kullanımı''
Yard Doç Dr Ömer SOYKASAP Teknik Eğitim Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 1 Eğitim Binası Konferans Salonu
|
|
|
|