Yalnız Mesajı Göster

Ben Deli Değilim!!!!

Eski 08-23-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ben Deli Değilim!!!!

GeceHer şey nefes alıp verişini hissettiğin anda başlıyoBir insan nefesini tutabilir mi?Yani somut olarakElleriyle

Ya da göğüs kafesini parçalayıp kalbini avucunun arasına alabilir mi?BelkiEvet aldım desem bile bunu bi tür şizofrenik yanılgı olarak değerlendirilebilirAma görüntüyü düşünüyorum daGöğüs kafesim parçalanmış ve kalbim avucumdaİğrenç bi görüntüTıpkı birine sunulan yalancı sevginin gerçek sanılması gibi
Boş,kirli ve iğrenç

Elimde duran kalbi sıktıça içinden simsiyah bişey akıyoKan mı?ZannetmemÇünkü kırmızı diye öğretilmişti bize kanın rengiKalp kan pompalardı onun işi buyduNasılda kandırılmışım bunca zaman

İçimden geçen elimde duran kalbi yiyip öğütmekSonra da üzerine sifonu çekmekPeki o zaman unutulur mu her şey?Yedikden sonra tadıma yatar da sürekli istersemYa da göğüs kafesi öyle boş kalabilir mi ki?

Elde,kıyıda köşede kalmış yalan sevgiler gerçek diye yutturulmaya çalışıyoVarsın boş kalsın orasıda lan ne düşünüyosun sanki

Bu kadar soru cümlesi olan yazı mı olurmuş hiç?Oluyomuş demek kiHatta soru cümlesiyle başlayıp, yine soru cümlesiyle bitebiliyomuşİyi de bu kadar soru kime soruluyo ki?Daha da önemlisi bu kadar soruyu nasıl cevaplanabilir ki?Yalan söylenir en olmadıBeyaz,pembe,turuncu,mor ve siyah yalanlarArtık inanırsan
Tek bir beyaz karga vardı yanımdaO da beni terketti

Bırakın beniBen deli değilim

Alıntı Yaparak Cevapla