08-22-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaslar %100 Gülme Garantisi..
3 astranot uzaya gidecek Bunlardan biri alman biri ingiliz biride bizim temel Bunlar yıllarca gelmiyecekleri için en önemli ihtiyaclarını sorarlar Alman bana sarışın,esmer,kumral hatun der İngiliz bana bol bol içki der Bizim temel baaa bol bol cigara der Neyse istekler temin edilip uzaya fırlatılıyorlar 3 astronot aradan yıllar geçiyor geri dönüyorlar Tabi aileler merakla bekliyor Önce alman iniyor dalyan gibi alman olmuş iğne iplik Sonra ingiliz iniyor adam zil zorna sarhoş Tabiki sıra temele geliyor Temel kapıda görünür görünmez bi fırlıyor agzında cigarayla:
-”Allahını seven baaa ateş versuuun”               
LAZIN ECZANESİ
Lazın eczanesine eli silahlı, yüzü kadın çoraplı iki soyguncu girmiş ve ellerindeki silahi Laza doğrultup:
- Çabuk kasadaki herşeyi ver !
- Özür dilerim, reçetesiz hiçbirşey vermiyoruz
CABBAR   
Cabbar eve papağan almış
Ama papağan buna her gün küfrediyomuş
Yine bir gün cabbar işten gelmiş kapıdan içeri girmiş
papağan buna :
“(yasak kelime) tikeyim cabbar , sülalene atlıyım cabbar” diye sıralamış
bu böyle günlerce devam etmiş
adam papağana giderek “ulan bi daha küfredersen dünya ile ilişkini keserim demiş
Papağan:
“kesmeszen *mıma koyem” demiş
adam bunun üzerine bir örtü kapatmış
aradan haftalar geçmiş papağandan ses seda yok en sonunda dayanamamış ve örtüyü hafifçe aralamış
Bunun üzerine naif bir ses duyulmuş “Kaşınıyon mu Cabbar”
TEMELLLLL  
Temel askerdeyken yeni basçavus gelir ve tüm bölüge söyle der:
- "Sakin benim adimi unutmayin, benim adim Arslan Oglu Arslan  Eger adimi unutursaniz geldigimde caniniza okurum" der ve gider
Aradan haftalar geçer ve Basçavus gelir herkeze adini sorar ve hepsi bilir Sira Temel'e gelir Temel:
- "Bi hayvan oglu hayvandi ama haçen tam hatirlayamayrum"
TEMELLLLLL   
Lazlar kahvede otururken bir arkadaşları içeri girmiş :
- Temel, ineklerinden pipo içen var mı ?
- Yok
- O zaman ahırın yanıyor

TEMELLLL    
Babam öldü, demis Temel
ilyas sormus:
- Neden öldü?
- Apartmanin sekizinci katinin balkonundan düstü
- Eyvah parçalandi mi?
- Yok, giristeki bakkalin tentesine düsünce oradan havalanip karsi apartmana yöneldi
- Apartmana mi çarpti, nasil oldu?
- Yok, karsi apartmanin balkonunda çamasirlar asili idi Çamasir ipine vurup fabrikanin bahçesine düstü
- Orada mi öldü?
- Yok, fabrika çelik yay fabrikasi, bahçedeki yaylarin üzerine düsüp havalandi yeniden  
- Peki sonra?
- Sonrasi ne? Baktik ki yere inmiyor, biz de furdik oni 
TEMELLLL 
Temel bi gun kahveye girmis Ustu basi yirtikmis N'oldu diye sormuslar
Temel: "Kaynanami gomduk "
Kahvedekiler: "Iyi de bu halin ne?"
Temel: "Biraz direndi de "
|
|
|