Yalnız Mesajı Göster

+18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)

Eski 08-22-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

+18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)

ülkenin birinde namaz kılmayanları idam ediyorlarmışidam etmeden önce 3 dilegini yapıyorlarmışadamın biri namaz kılmaya gitmemiş
KRAL sormuş:1dileğin nedir ?
adam:kralın karısını *ikmek demiş
kral:itiraz etmiş ama sonunda kabullenmiş
adam kralı karısını bi güzel *ikmiş
KRAL sormuş:2dileğin nedir ?
adam:vezirin karısını *ikmek demiş
vezir:itiraz etmiş ama sonunda kabullenmiş
adam :vezirin karısını bi güzel *ikmiş
KRAL sormuş:3dileğin nedir ?
adam bir krala bakmış bir vezire
vezir hemen söze atılmış
vezir:ben bu adamı camide gördüm diye
kral veeziri azarlamış
kral:hadilen ordan adam benim yanımda namaz kılıyordu
------------------------------------------------------------
Plajin bol adaleli yakisiklisi, bir sabah dustan çikmis hayran hayran kendisini seyred***en bir bakmiski, tüm vücudu günes yanigi Yalniz orasi süt beyazi Içine sinmemis Onuda yakacak

Dogru plaja itmis ,günes dogarken soyunmus tamamen kendini kuma gömmüs Heryer kumun altinda Orasi disarda İki ihtiyar hanimefendi , sabah yürüyüsüne çikmislar ***enden Ellerinde baston Birden kumdan disari çikmis seyi gormusler Biri etrafinda dolasmis Bastonu ile orasina burasina dokunmus Sonrada arkadasina dönmüs

'Dünyanin adaleti yok' demis

'Nasil Yani' demis öteki

'Nasil Olacak' demis yasli kadin Bak simdi bu nesne varya bu nesne:

10 yasimdayken merak ettim

20 yasimda tanistim

30 yasimda hoslanmaya basladim

40 yasimda pesine düstüm

50 yasimda satin alir oldum

60 yasimda bulmak için adaklar adadim

70 yasimda unuttum

Ve bastonu ile dokunarak bir daha isaret etmis

-"Simdi 80 yasindayim, bu allahin belasi sey kumda bile yetismeye baslamis ama benim egilip dokunacak halim bile yok"
----------------------------------------------------------------
TÜRKLER CİN SEDDİNİ QÖRÜNCE
yürüyün ey güçlü türk askerleri çinlilerin sonunu getirmek için yürüyün taş taş üstünde bırakmayıııııı
hasss

o ne lan öyle

-lan MAL herifler bunu yapmak için topladığınız adamlarla bize dalsaydınız varya ne moğol kalırdı ve alper tunga
+mal lan bunlar

vay be adamlar yapmış, bravo

- şu çin seddi var ya
+ eeeeee
- tüne girsinehüehüeheüehe

-bu duvarlara yaz yaz bitmez gardaş

şu duvarın dibine bir işeyelim de görsünler

- belediye bunu kesin yıkar şerrefsizim

iki el arkada birlestirilmis sekilde bir sure suzerek
- vay İBNE ler !!!!!
---------------------------------------------------------------------
Bi gün temel dursun bide idris çayırda çimende dolanıolarmış Hava da sıcakmış çok fena Yakında da bi deree yar dursun demişki hadi dereye girelimde serinleyelim sora girmişlr bunlar 1-2 saat sonra çıkmışlar bi bakmışlar elbiselerini çalmışlar bunların sonra idris demiş ki gelin bnm ev yakında hanım bnm elbiselerden sizede verir çıplak gezmeyin demiş tmm demiş bunlar sonra gitmişler eve açmış idris kapıyı bi bakmışlar idrisi karısı gün düzenlemiş o gün evde h***ez var bunlarda tabi çırılçıplak takım taklavat meydanda sonra idrisle dursun şeyini temelde yüzünü kapamış hemen ordan kaçmışlar demişler buna nie yüzünü kapıon olm sen buda demiş bni *****den deil yüzümden tanırlar

Alıntı Yaparak Cevapla