Yalnız Mesajı Göster

+18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)

Eski 08-22-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

+18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)

KARNE
Karne Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş" diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba"
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum"
KARNE
Karne günüydüKüçük oğlan okuldan döndü
Annesi "Karnen nerede?" diye sordu
Çocuk güldü :
-Arkadaşıma ödünç verdim Babasını korkutacak

TİKİMİZ
Ögretmen sınıftaki ögrencilere sorar;
İstemeden hareket eden organımız nedir?
Sınıfta h***es düsünürSüleyman parmak kaldırır,ögretmen evet oglum söyle der;
Süleyman tikimiz hocam derÖgretmen aferin oglum adın ne;Tüleyman hocam
AKIL
Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar:
Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl
belirliyorsunuz?
Doktor:
Bir küveti su ile dolduruyoruz Sonra hastaya üç sey
veriyoruz
Bir kaşık, bir fincan, ve bir kova Sonra da kişiye küveti nasıl
boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz
Siz NE yapardınız?
Adam:
OOO ! Anladım Normal bir insan kovayı tercih eder Çünkü kova
kaşık ve fincandan büyük
Hayır, der doktor
Normal bir insan küvetin tıpasını çeker
iki ***spu
Çocuk babasına koşarak gelir baba bana gerçek ile hayal arasındaki farkı anlatırmısın der Baba tamam oğlum der ve şimdi annene git bize Tarık Akan geldi ne yapayım diye sor bakalım ne söyleyecek der
Çocuk bir koşu annesine sorar
Annesi
- Oğlum sen o beyi yatak odasına al ben hemen geliyorum diye cevap verir
Çocuk babasına durumu anlatır
Babası şimdi aynı soruyu abla sor bakalım o ne cevap verecek
Çocuk ablasından da aynı cevabı alır ve babasına sorar
- Baba ben bir şey anlamadım der
- Bak evladım Tarık Akanın bizim eve gelmesi bir hayal ama gerçek olan bizim evde iki *rospu var
SAYISAL
Adamın biri bir bankaya girmiş ve bankadaki görevli kadına:
"mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş Kadın bir anda böyle bir laf beklemediği için şaşırmış ve afallamış
- "Afedersiniz anlayamadım, tekrar eder misiniz?" demiş Bunun üzerine adam:
"mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş tekrar, kadın çok bozulmuş ve:
- "Aman beyfendi sözlerinize dikkat edin lütfen ve lütfen ne istediğinizi kibarca söyleyin" demiş Neyse adamda hiçbir değişme yok, aynı lafı tekrar tekrar söylemiş En sonunda bankodaki kadın dayanamamış ve
"Ben sizi müdürümün yanına götüreyim, derdinizi ona anlatın" demiş Müdürün yanına gitmişler adam gene aynı şekilde müdüre isteğini iletmiş Müdür:
- "Beyfendi elemanım son derece haklı, bu şekilde konuşursanız korkarım size yardımcı olamayacağım, lütfen bu şekilde konuşmanızın nedenini anlatır mısınız?" demiş
Bunun üzerine adam
"Azına sıçtımın sayısal lotosunda en büyük ikramiye bana çıktı ve bunu mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırarak değerlendirmek istiyorum"demiş
Bu lafı duyan müdür eliyle bankodaki bayanı işaret ederek:
- "Ve bu *rospu size yardımcı olmuyor ha?"
--------------------------------------------------------------
5 KADIN
5 tane kadın öldükten sonra diğer tarafta onları önünde bir tas su ile zebani karşılarzebani rahibelerin sıraya girmelerini ister İlk kadına sorar:
- penis hakkında ne biliyorsun?
Kadın yalnızca "dokundum" der
- O zaman sadece ellerine suyu sür geç der zebani
İkinciyede aynı soruyu sorar Oda yalnızca gördüm der O zaman suyu gözlerine sür ve geç der O sırada 3 ile 4 kadın yer değiştirir Zebani bunu görünce ne yapıyorsunuz der
Kadın:
- Arkadaş götünü yıkamadan ben bi ağzımı yıkasaydım
-----------------------------------------------------------------
Firavun birgun ulkesine herhangi bir nedenden dolayi cok sinirlenmis, yardimcilarina -Cagirin lan katipleri , ferman yazdircaam demis

Hemen iki tane katip bulup getirmisler firavunun huzuruna O zamanlar da kagit henuz kesfedilmemis , yazim hiyeroglif olarak yapiliyor Firavun , hiddetle bagirmis katiplere -Yazin uleayn!

Katipler de bir ellerinde civi , bir ellerinde cekic , onlerinde de bir koca kalip tas, firavunu can kulagiyla dinliyorlar

-Ben- demis firavun , katipler hemen tik tik tik bir firavun resmi cizmisler tasin ustune -misir'in demis firavun , tik tik tik bir piramid resmi cizmisler yanina

-anasini- demis firavun , bu defa bir kadin resmi cizmis katipler
-avradini- demis firavun , bir kadin resmi daha cizmisler yanina
- ikiim! demis firavun son olarak

Tam koyulmus katipler yazmaya , birden katiplerden biri duraksamis , yeniden yazacak gibi olmus, yazamamis d***en sikila sikila donmus oteki katibe ve sormus: -Yaw ustadim kusura bakma ama -ikiim tek taşakla mı yaziliyo , çift taşakla mi yaziliyo?-

Alıntı Yaparak Cevapla