Yalnız Mesajı Göster

+18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)

Eski 08-22-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

+18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)

Ayşe Balkonda Kari-koca tatil gunu evde televizyon seyretmekten sıkılmış, yatak odasina gecmeye karar vermisler Ama ne mumkun7 yasindaki oglan evde
Oglum, hadi biraz sokaga cik, gez, oyna! Ihhhhh Israr faydasiz Afacanin sokakta gozu yok
- Oyleyse, diyor baba, annenle ben odamiza gecelim, sen de balkona Etrafta neler olup bitiyor, yuksek sesle bize rapor et !
Oglan biraz miziklanmakla birlikte caresiz balkona geciyor Bizimkiler de yataga
Ve afacan canli yayina basliyor:
- Su an bizim sitenin otoparkina yabanci bir arac park etti Simdi de Aygaz arabasi sokaga giris yapti Yasli bir kadin markete giriyor
Kisa bir sessizlikVe rapora devam:
- Yan komsumuz Ahmet Bey amcayla karisi Necla teyze yatak odasinda sevisiyorlar Yataktakiler sok vaziyette
Baba sesleniyor:
- Oglum, nereden cikardin simdi bunu ?
- Hicc Kucuk kizlari Ayse balkonda dikiliyor da
*--****-----------------------------------------------------
Politika Nedir?

iste budur :

Çocuk babasina sorar: "baba politika nedir?"

Baba söyle der: "bak oglum, ben eve para getiriyorum, öyleyse ben kapitalistim

Annen parayi yönetir, öyleyse o hükümettir

Deden paranin doğru idare edilip edilmedigine dikkat eder, öyleyse o
da sendikadir

Hizmetçi kiz ise isçi sinifidir

bizlerin ise tek hedefi vardir, senin rahatligin Dolayisiyla sen de halksin ve altinda bezi ile yatan küçük kardesin ise gelecektir

Söyle bakalim anlayabildin mi?"

Çocuk düsünür ve o gece babasinin anlattiklarini düsünecegini söyler

Gece yarisi cocuk uyanir Çünkü kücük kardesi altini pisletmistir ve aglamaktadir

Ne yapacagini bilemeyen çocuk anne ve babasinin yatak odasina gider

Annesi yalniz ve derin bir sekilde uyumaktadir, öyle ki onu uyandiramaz

Hizmetçi kizin odasina gider bakar ki babasi hizmetçi kizla yatmaktadir

Dedesi de pencereden gizlice onlari izlemektedir

Hepsi öyle mesguldürler ki çocugun orada oldugunu farketmezler bileÇocuk hiçbir sey yapamadan yatagina geri döner

Ertesi sabah baba çocuga kendince politikanin ne oldugunu anlatmasini
ister

-"evet" der çocuk, "kapitalizm" isçi sinifini kötüye kullaniyor sendika bunu seyrediyor Bu arada hükümet uyuyor Halk ise dikkate alinmiyor ve gelecek b*kun içinde yatiyor!

iste politika budur!

Elektrik süpürgesi satıcısı, bir apartman dairesinin kapısını çalmış, kapıyı açan bayana

-"Hanımefendi, bu elimde görmüş olduğunuz kovanın içinde at pisliği var !"
demiş ve bu bir kova pisliği evin içine doğru savurarak döküvermiş

Sonrada

-"Hanımefendi, elimdeki elektrik süpürgesi ile 10 dakika içinde bunu temizleyemezsem, bu pisliği yiyeceğim! "

Kadın satıcıya şöyle bir bakmış,

-"Beyefendi, üstüne domates sosu da istermisiniz? Elektrikler kesik de
------------------------------------------------------------------
1 NİSAN

1 nisan günü temel, fadime, dursun ve idris arabaya atlamış gidiyorlar Temel arabayı kullanıyor, fadime yanında oturuyor, dursun arkada ve idriste bagajda Hepsinin emliyet kemeride takılı Otoyolda gid***en bunları çeviren bir polis arabası temele şöyle diyor: ''Tebrikler beyfendi yaptığımız çevirmeler sonucu ilk emliyet kemerini takanlar sizsiniz Size 300YTL vereceğiz bu parayla ne yapacaksınız''

Temel Der ki: ''İlk önce gidip ehliyet alacağum daa'' demiş
Polis: Sizin ehliyetiniz yok mu die sormuş ve fadime hemn lafa atlamış:
Kusura bakmayın polis bey alkollü olduğu zaman hep böyle saçmalar
Polis Köpürmeye başlar
Dursn arkadan fadimenin kulağına fısıldadığı: ''size dedim dimi çalıntı arabayla yola çıkmayalım die'' cümlesini duyan polis iyice köpürür temellere şaka yapıp 300YTL vereceklerini inandırırken köpürmek polisi çok sinirlendirir tam bunlar düşünürken idris bagajdan atlayarak::

''Sınırı Geçtik Mi Daa'' Der
--------------------------------------------------------------
Deney yapmak için bütün hayvanları dişisi ***eğiyle bi gemiye toplayan bilim adamı, yolda bütün ***ek hayvanların dişilerle çiftleştiğini gemide nüfus çoğalması olduğunu görür Bunu engellemek için bütün hayvanları bir araya toplar ve konuşmaya başlar;
- ''Yolda gördüm'ki bütün ***ekler dişilerle çiftleşiyor gemide gitgide çoğalıyoruz Bunu önlemek için bütün ***ek hayvanların şeyini kesip karşılığında makbuz vereceğim Limana geldiğimizde ***ek hayvanlar makbuzunu geri verecek şeyini geri alacak'' demiş
Ve adam aynen dediğini uygular Ertesi gün ***ek kanaryanın kendisine bişi yapamayacağını bilen dişi kanarya ***ek kanaryanın karşısına geçim onu tahrik etmeye başlar
- ''Sen ***ek diiilsin senin şeyin bile yok!''
Diye ***ek kanaryayı sinirden deli eder ***ek kanarya hırsından kahrolarak bir haftayı geçirir Bir hafta sonra dişi bi bakar ki ***ek kanarya kahkahalarla gülüyor sevinçten zıp zıp zıplıyor;
- ''Hayrola şeyini kaybedince aklını'da kaybettin galiba'' der
***ek kanarya zıplamaya devam eder;
- ''Liman'a inelim göreceksin''
dişi kanarya şaşırır;
- ''Limana inince ne olacak'ki''
***ek kanarya kahkahayı basar;
- ''Eşşeğin makbuzunu çaldım''
----------------------------------------------------------
Taksiciye Dikkat

Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköye kaça bipbipbipürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin
- Hadi be sapık mısın, defol Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Ataköye kaça bipbipbipürürsün ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir Adam yanaşır:
- Ataköye kaça bipbipbipürürsün ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Gid***en diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii
-------------------------------------------
Kahrolsun Amerika!

"Kahrolsun"

Üç Amerikan askeri Bağdat'ta bir bakkal dükkanına girerler

Alış veriş yaparlarken "Kahrolsun Amerika" diye ses duyarlar

Etrafa bakınırlar ve sesin bir papağandan geldiğini anlarlar

Bunun üzerine Iraklı bakkala çıkışırlar:

- Bu papağanı buradan yok et yarın geldiğimizde görürsek seni mahvederiz!

Askerler gittikten sonra bakkal, kara kara düşünmeye başlar çünkü papağanını çok sevmektedir

D***en, aklına cami imamının papağanı gelir Hemen imamın yanına koşar, başından geçenleri anlatıp rica eder:

- Hocam, sakıncası yoksa papağanları değişelim

Hoca kabul eder ve değişim gerçekleşir

Ertesi gün işgalci Amerikan askerleri gelir, papağanı görürler ve öfkeyle �biz sana bunu yok edeceksin demedik mi?� diye çıkışırlar

Iraklı bakkal, "bu papağan, o papağan değil" dese de inandıramaz

Sivri zekalı askerin biri "ben şimdi anlarım bunun dünkü papağan olup olmadığını" der ve papağanın tekrarlamasını umarak bağırır:

- Kahrosun Amerika!

Ses çıkmayınca bakkal dahil hep birlikte bağırmalarını söyler:

-Kahrolsun Amerika!

Yine ses yoktur

-Kahrolsun Amerika!

Ve papağan dile gelir:

-Amin amin ,kabul eyle ya rabbim!

Alıntı Yaparak Cevapla