Prof. Dr. Sinsi
|
+18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)
Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs Merak bu ya O da arabayi izleyerek ormana gitmis
Bir de ne görsün Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne Biraz önce babami ormanda" d***en annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz Nefes al Sakinles Öyle anlat" demis
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm Ben de ormana gittim Orada babami teyzemle öpüsürl***en gördüm Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler"
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu Devamini anlatma, sakla Aksam yemeginde babanla berab***en bitirirsin Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum"
Aksam olmus, yemege oturmuslar Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis
Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm Ben de ormana gittim Orada babami teyzemle öpüsürl***en gördüm Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar 
----------------------------------------------------------
Çıkmayan osuruğum nereye gider?
Çıkmak isteyen gaz içerde durmaz Kaale almayabilirsiniz,bastırmaya çalışabilirsiniz,suçu başkasına atabilirsiniz,ama eninde sonunda kokulu gerçek ortaya çıkacaktır Zaten osurmazsak vücudumuzdaki toksinler tekrar kana karışıp bizi zehirler Aynı zamanda da karın bölgesinde şişkinlik ve ağrıya neden olur Daha az osuruğun sırrı,yemek y***en konuşmamaktır Eğer yemek y***en konuşursanız ,gaz bir delikten içeri girecek ve bir başka delikten de dışarı çıkmak isteyecektir
------------------------------------------------------------------------
Sigaranın Faydaları
Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları :
Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır
Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür
Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar
Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir
Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir
İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur
Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur
Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir

---------------------------------------------------------------
Yatak Konusmalari
Hıdır  Hıdıııırrrr 
- Hıııı??! Ne vaaarr??
- Uyuyon mu?
- Yok böğrülce ayıklıyom  Soru mu lan bu Hacer? Uyuyom tabii ya ne edecem  Yat sen de zıbar hade 
- Senin işin bitti tabii, devirip gıçını yatabiliyon  Şipşak yap, sonra horul da horul uyu  Bir kere de geç gelsen dişimi kırıcam 
- Gecen gece eve geç geliyon diye dırdır ettiydin de, ben senin dişini kırdıydım ya daha ne istiyon?
- Ben o geç gelmekten bahsetmiyom  Birlikte gelmekten bahsediyom 
- Beraber mi gelecen? Kız o saatte dışarda senin ne işin var ki eve benimle gelecen lan?
- Off be Hıdıır off beee Hıdııırr Sen beni anlamıyon 
- Ya sabıııırrr  Uykumu gaçırdın gene bak, de hele ne
istiyon 
- Orgazm neyin istiyom tamam mı? Orgazm olmak benim de hakkım 
- Orgazm da ne lan?
- Hıdır  Bazen diyom ki kendi kendime acaba ben de zoofili mi var?
- Ne fili? Ne diyon ya?
- Zoofili  Yani hayvanlarla ilişkiye giren dimek Eh ben de senin gibi bir öküzle her gece yatağa girdiğime göre 
- Sen bana öküz mü dedin?
- Bildiğin kelimelerden konuşunca anlıyon bakıyom 
- Ya Hacer yat diyom sana  Orgazmmış  Yok bilmem ne filiymiş 
- Ne fili be cahil ay  Zoofili 
- Hacer yarından tezi yok o kadının evine temizliğe gitmiyon tamam mı?
- O kadın dediğin koskoca bir yazar tamam mı? Doğru konuş Femisnistlerin başı  Lideri  İdolüm o benim
- Ne dol ne dol?
- İdolüm deyyom  Onun evini temizlemek benim için şerefdir tamam mı? Bütün kitaplarını, dergilerini okuyom ben onun 
- Sonra da yalan yanlış öğrenip benim uykumu kaçırıyon  Sana ne lazım orgazm  Onlar zengin garıları için 
- Heç de bile  O fizyolojik bir ihtiyaç  -
- Fiz  yo  ne?
- Milletin kocaları evrim geçirdi metroseksüel oldu  Sen daha bir insan olamadın be Hıdır  Evrim  evrim  eviluşın 
- Haceeeeerrr 
- Neeee?
- Gız bu deminden beri dediklerini tekrar etsene peş peşe 
- Ne oldun lan hıdır, yanakların al al oldu 
- Dediğimi yap seeennn
- Eviluşın  Orgazm  Metroseksüel  Zoofili  
Fizyolojik  İdol  İstersen apurçunist de diyem  Ne olcaksa 
- De Hacer deee  Bir daha söyleee 
- Ne yapıyon Hıdır  Kudurdun mu len?
- Sen bu gavurca lafları edince gözüme yabancı *****lar gibi göründün de bir an 
- İstemiyom Hıdır  Kendimi şu an ilişkiye hazır hissetmiyom 
- Ama ben hissediyom  Gel buraya 
- Bu bir konsantrasyon meselesi Hıdır 
- Gonsontrosponon diyen dilerini yirin  Gel buraya Helga 
- Ne Helgası be? Adım var benim  Bireyim ben  Bıraaaak  Yetiiiişiiiin  Aile içi şiddete maruz kalıyom Heeeellppp  Heeellllpppp  
--------------------------------------------------------------------
SÖZLÜ:
Ogretmen sinifda sozlu yapiyormus Onlerde oturan Ayse'yi kaldirmis 
OGRETMEN:Soyle bakalim kizim bir otobusde gidiyorsun hava cok sicak ne yaparsin?
AYSE:Otobusun camini acarim hocam
OGRETMENeki disardan gelen hava basincini olcebilirmisin?
AYSE:Hayir hocam
OGRETMENtur sifir
Ogretmenin gozune ortalarda oturan Ali ilisir bu sefer 
Soyle bakalim Ali bir otobuste gidiyorsun,hava cok sicak ne yaparsin?
ALI:Otobusu tavanini kaldiririm hocam?
OGRETMENeki tavandan gelen hava basincini olcebilirmisin?
ALI:Hayir hocam
OGRETMEN:Otur sifir
Sirada en arkada kosede oturan sinifin yaramaz cocugu Metin vardir
OGRETMEN:Soyle bakalim Metin bir otobuste gidiyorsun hava cok sicak ne yaparsin?
METIN:Ceketimi cikaririm hocam
OGRETMEN:Olum hava cok sicak dedim
METIN:Gomlegimi cikaririm hocam
OGRETMEN:Olum kizdirma beni hava cok sicak ceketini de gomleginide cikarttin ama hala terliyorsun
METINantolonumu ve ic camasirlarimi cikaririm hocam
OGRETMEN:Olum herseyini cikarttin ama hala terliyorsun ne yaparsin?
METIN: *otumu *iktiririm ama o camla tavani actirmam hocam
---------------------------------------------------------------
uçakta gid***en:
Bir gün bi uçakta fransiz,ingiliz,alman,rus,iranli,hollandali ve türk laylaylom gidiyolarmis
Neyse uçak rotasini takip ederek gid***en ingilterenin üstünden geçiyo Ingiliz söyle bi asagilari süzüyo ve lafa giriyor :
- Arkadaslar,burasi benim memleketim ingiltere Bizim diyo biramiz acaip meshurdur sahane biralar üretiriz içmelere doyamazsiniz
Neyse ingiltere bitiyor fransa nin üstünden geçiyo ve fransiz daliyo:
- Burasi da fransa bizim kizlarimiz meshurdur öpmelere kiyamazsin
D***en almanya ya geliyo uçak alman bi iç çekiyo 
- Hey gidi memleket diyo biz diyo bi arabalar üretiriz binmelere kiyamazsiniz
Sonra efenim geliyo hollanda ya hollandali bakiyro sööyle bi asagiya:
- Burasi da hollanda diyo ah o güzel evler diyo bizim evlerimiz meshurdur 
Uçak geçiyor rusyaya sonra (nasil bi rotaysa artik):
- Rus bakiyo assaa bizim diyo kgb miz meshurdur dünya da sinek havalansa haberdardir 
Sonra irana dönüyo uçak iranli bakiyo söyle bi göz süzerek:
- Abiler diyo burasi da iran bizim de halimiz meshurdur diyo yumusaciktir
geldik türkiye ye
- Türk bakiyo abi assa düsün düsün nerden baslas***i
(o kadar çok meshur seyimiz var ki en orjinalini söölemeliyim diye)
hah buldum diye düsünüyo ve basliyor anlatmaya 
- Arkadaslar diyo burasi türkiye Bizim diyo delikanlimiz çok meshurdur Oyleki alir fransizin kizini,
içer ingilizin birasini ,atar almanin arabasina ,götürür hollandalinin evine ,yatirir iranlinin halisina ,
çatir çatir s ker , kgb nin de bi s kimden haberi olmaz    :-))
----------------------------------------------------------------------
Bir tabur asker Bir kasabanın kilisesinde papaz vaaz vermektedir Konu kasaba nufusunun azlığına gelir ve papaz halkı çocuk yapmak için
"Eşiyle cinsel ilişkide bulunan her kimse bir tabur düşman askeri öldürmüş kadar sevap kazanır" der
Vaazdan sonra evine dönen çiftlerden birinde kadın kocasına yaklaşır ve
"Hadi kocacım bir tabur asker öldürelim" der Kocası kabul eder ve birlikte olurlar Aradan yarım saat geçer, kadın yeniden gelir,
"Hadi kocacım bir tabur düşman askeri daha öldürelim" der Adam yine kabul eder ve yeniden birleşirler Aradan bir saat geçer, kadın yeniden gelir
"Hadi kocacım bir tabur daha öldürelim" der, adam oflaya puflaya kabul eder ve yeniden birlikte olurlar Bunun üzerinden bir saat geçer kadın yine ister adam bir nevi çaresiz yine "hadi" der, bu sırada çıkarttıkları seslerden rahatsız olan oğulları gelir odaya:
"Ya çok gürültü yapıyorsunuz uyuyamıyorum"
Babası yakınır:
"Ne yapayım oğlum, düşman askerleri ananin *mına karargah kurmuş, öldür öldür bitmiyor
----------------------------------------------------------------------
Üç yumurtaİki adam yolda gid***en eski bir gaz lambası görürler ver tekme atarlar Lambanın kapağı açılır ve içinden bir cin çıkar Bu sayede serbest kalan cin adamlara bir iyilikte bulunmak ister ve herbirine üçer adet sihirli yumurta verir sonra adamlara söyle der:
- Bir isteğiniz olduğu zaman önce yumurtayı kırıp sonra dileğinizi söyleyin ve anında gerçekleşir
Yumurtaları alan adamlar heycanla ayrı ayrı yönlere koşarak giderler
Altı ay sonra bu adamlar yine karşılaşırlar Biri cok zengin olmuştur,diğerinde ise hiçbir değişiklik olmamıştır Zengin olan diğerine yumurtaları ne yaptığını sorar Diğeride başlar anlatmaya:
- Senden ayrıldıktan sonra yumurtalardan biri elimden düştü ve kırıldı ''aha şimdi *arrağı yedik'' der demez her taraftan *arraklar gelmeye basladı, sonra ikinci yumurtayı kırdım ve bütün *araklar gitsin dedim
Diğeri sormus: 'Peki üçüncü yumurtayı ne yaptın''
- Ne yapayım, kendi *aragımı geri cağırdım
|