Yalnız Mesajı Göster

+18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)

Eski 08-22-2012   #16
Prof. Dr. Sinsi

+18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)

SayısalAdamın biri bir bankaya girmiş ve bankadaki görevli kadına:
"mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş Kadın bir anda böyle bir laf beklemediği için şaşırmış ve afallamış
- "Afedersiniz anlayamadım, tekrar eder misiniz?" demiş Bunun üzerine adam:
"mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş tekrar, kadın çok bozulmuş ve:
- "Aman beyfendi sözlerinize dikkat edin lütfen ve lütfen ne istediğinizi kibarca söyleyin" demiş Neyse adamda hiçbir değişme yok, aynı lafı tekrar tekrar söylemiş En sonunda bankodaki kadın dayanamamış ve
"Ben sizi müdürümün yanına götüreyim, derdinizi ona anlatın" demiş Müdürün yanına gitmişler adam gene aynı şekilde müdüre isteğini iletmiş Müdür:
- "Beyfendi elemanım son derece haklı, bu şekilde konuşursanız korkarım size yardımcı olamayacağım, lütfen bu şekilde konuşmanızın nedenini anlatır mısınız?" demiş
Bunun üzerine adam
"Azına sıçtımın sayısal lotosunda en büyük ikramiye bana çıktı ve bunu mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırarak değerlendirmek istiyorum"demiş
Bu lafı duyan müdür eliyle bankodaki bayanı işaret ederek:
- "Ve bu *rospu size yardımcı olmuyor ha?"
----------------------------------------------------------------------
Bana bir biraadam bara girer barmen kıza:
"hey koca kıçlı bana bir bira" diye seslenir
Kısa bir tartışmadan sonra adam bardan atılır
İki gün sonra aynı adam aynı bara gelir aynı barmen kıza:
"hey küçük memeli bana bir bira" diye seslenir Gene tartışma ve bodyguardlar yine adamı bardan atarlar
Üç gün sonra adam yine gelir zorla ve kibar olacağına söz vererek bara
girer bütün gözler üzerindeyken aynı barmen kıza yönelerek: "bir bira
rica ediyorum" der
ikinci, üçüncü, dördüncü adam gayet kibar
Sonunda barmen kız cesaret alıp adama yaklaşır ve yavaşça:
"gerçekten göğüslerimi küçük mu buldunuz" diye sorar
Adam sakın: "evet ama, sanırım basit bir çözümü var" kız heyecanla: "nasıl" diye sorar
adam: "her gün bir parça tuvalet kağıdı alıp günde bir veya iki kez
memelerinin arasına süreceksin''
diye yanıtlayınca kız umutla:
"gerçekten işe yarar ve göğüslerim büyürmü ki '' diye sorar adam
kendinden emin bir ifadeyle: "kesinlikle, bak aynı yöntem kıçın da nasıl işe yaramış
---------------------------------------------------------------------
BinaBirgün bir adam yolda ***ek çocuğuyla Oğlu sormuş:
Baba şu binada ne var demiş
Babası:bilmiorumAma sakın girme demiş

Sonra çocuk merak etmişGitmiş binaya girmiş 1 katta bir yığın yemek varmış hepsini yemişEve gitmiş

Baba sen bana girme demiştin ben girdim bir yığın yemek vardı hepsini yedim demiş
Babası 1 kata girdin ama 2 kata sakın girme demiş
Çocuk merak edip 2kata girmiş
Orda bir yığın taş gibi hatun varmışHepsini yakalayıp elden geçirmiş

Sonra yine eve gitmiş ve babasına:
Sen 2 kata girme demiştin girdim demişBir yığın taş gibi hatun vardıHepsini *iktim demiş
Babası:2 kata girdin ama 3 kata sakın girme demiş
Tabi çocuk merak etmişYine girmiş binaya
Orada birtane arap zenci bunu yakalayıp çatır çutur sikmişÇocuk *ötü ağrıya ağrıya eve gitmiş

Babasına:Sen 3 kata çıkma demiştin ama bn çıktım Orada birtane arap zenci vardı beni yakalayıp çatır çutur *ikti demiş
babasıda *rospu çocuğu hala ordamı
---------------------------------------------------------------------
Düşük olursa:
Bir gün bir kız annesine uzun zamandır regl olmadığını söylemiş bunun üzerine annesine kızın hamile olduğundan şüphelenmiş ve test yapmışlar sonuçta kız hamile çıkmış anne sinirli bir şekilde kimden peydahladıysan çağır onu demiş aynı zamanda kızın babasınıda eve çağırmış bu üçü evde bekl***en kapıya son model kırmızı bir ferrari gelmiş ve içinden uzun boylu orta yaşlarda yakışıklı bir adam inmiş eve girmiş baba sinirli bir şekilde adama bakarken adam lafa başlamış va demiş ki şu anki medeni durumumdan dolayı kızınızla evlenemem bunun üzerine baba iyice sinirlenmiş ama adam baba lafa girmeden devam etmiş : ama çocuk ***ek olursa babanın hesabına bir miyon dolar anneye bir villa , çocuk kız olursa babaya gene bir milyon dolar anneye bir araba , eğer ikiz olursa ham anneye hem babaya bir milyon dolar , şayet düşük olursa diye söze tam devam edicekken baba araya girmiş adamın sırtını sıvazlamış ve demiş ki düşük olursa bi daha mikersin yawrum
--------------------------------------------------------------------
Freni olan Dursun:
Temel ile Fadime nişanlılarmış evsizlik sıkıntısı çekiyorlarmış arkadaşlarından falan bir türlü ev bulamamışlar

Elele tarlada yürürken Temel dönmüş ve Fadime'ye yumulmuş o heyecanla yattıkları yerin tren rayı olduğunu görememişler Başlamışlar çılgınca en ateşli şekilde sevişmeye D***en uzaktan tren gelmeye başlar

Makinist bir de bakar ki rayların üzerinde iki insan var Hemen sireni çeker İki sevgili öyle zevke gelmiştir ki siren sesini duymamazlığa gelir 100 metre kala tekrar sireni çeker ama sevgililer yine kaçmaz 50m 30m d***en makinist imdat frenini çeker Tabii vagonlar birbirine girer ve çok büyük maddi hasar oluşur Polisler olay yerine gelip hemen iki sevgiliyi tutuklar ve suçüstü mahkemesine çıkarırlar Hakim sorar:

-Ya kardeşim ray üstünde de sevişilir mi, hadi seviştiniz, treni görmediniz mi, sireni duymadınız mı? diye kızgınlıkla sorunca ***ek cevap verir:

- Duyduk hakim bey

- O zaman niye kaçmadınız?

-Valla hakim bey sevişmenin en ateşli yerindeydik ve ikimiz de boşalmak üzereydik Bir baktım ben geliyorum, kız arkadaşım zevk çığlıkları atarak geliyor, bir de tren geliyor Dedim ki: "FRENİ OLAN DURSUN"
----------------------------------------------------
Başına gelecek:
Adamın birini vergi dairesine çağırmışlar Yanında bütün
defterlerini ve hesaplarını da getirmesini istemişler Adam korku
içinde, mali danışmanına gitmiş
Sormuş :
- Vergi dairesine gid***en nasıl giyineyim? Ne tür bir izlenim
bırakırsam,bana daha az vergi cezası keserler ?
Mali danışman öğüt vermiş :
- En eski elbiselerini giy Yoksul, muhtaç bir görüntü ver ki,
sana az ceza kessinler
Adam güvenemeyip, bir de avukatına danışmış Avukat, mali
müşavirin tam tersi bir öğüt vermiş :
- En yeni, en pahalı elbiseni giy Güvenli, kendinden emin bir
görüntü ver ki, az ceza kessinler vergiciler
Adamı bu öğütler tatmin etmemiş Aklına güvendiği, filozof bir
arkadaşına aynı soruyu sormuş Bu akıllı arkadaş bir hikaye
anlatmış Şöyle demiş:
- Bir gelin, zifaf gecesi ne giymesi gerektiğini bir arkadaşına
sorar O da, gırtlağa kadar kapalı,
koyu renk bir gecelik giymesini tavsiye eder Bir başka arkadaşı
ise, dekolte, şeffaf bir gecelik giymesini söyler
Vergi dairesine gid***en ne tür bir elbise giymesi için
arkadaşından öğüt bekleyen adam, bu hikayeyi dinledikten sonra,
sorar :
- Zifaf gecesi ne giyeceğini bilemeyen gelinle, vergi dairesine
gid***en neiyileceğini soran benim aramda ne gibi bir ortak yan
var ki?
Adamın akıllı arkadaşı gülerek, izah eder :
- Ne giyersen giy, başına gelecek şey aynıdır ))
--------------------------------------------------------------
Hostesler daha seksi giyinecek

Rus Moskowski Komsomolez gazetesi ise, 1 Nisan haberinde, bundan sonra hosteslerin elbiselerinin daha seksi olacağı kaydedildi

Hosteslerin giydiği tek renk elbiselerin yolcuların psikolojisi üzerinde olumsuz etki yaptığı belirtilen habere göre, vücudu ortaya çıkaran renkli kıyafetler üretilmesi için ihale açıldı

Alman otomobil kulübü ADAC da, ileriye doğru giden arabaların önüne, güvenlik için, istikameti gösteren bir ışığın takılması önerisinde bulundu
-----------------------------------------------------------------
Anneniz çantanızda prezervatif bulduğunda sizi kurtarabilecek 5 yalan:

1 AIDS'le mücadele kampanyası diye h***ese dağıtıyorlardı Benim de elime tıkıştırıverdiler Ben de güldüm hatta Ulan benim ne isime yarar bu? Nereme takacağım ki allah aşkına dedim
2 Okulda şu savaşı yapmak için alıyoruzIçlerine şu fırlatacağınız kişiye göre mürekkep, zift, kezzap, nitrogliserin vs de olabilir) doldurup atınca süper bomba oluyor (Bu yalanınızın inandırıcı olabilmesi için yakalanan prezervatifinizin tırtıklı, hipoalerjenik vs olmaması gerekiyor)
3 Kesin Tolgalar (buraya h***es kendi şakacı sapık arkadaşının adını koysun e mi?)koymuştur bunu çantamaH***ese böyle pis şakalar yapıyorlar Zaten benim sevişen tipte bir kız olabileceğimi düşünebilmenizin saçmalığı bir yana, hadi öyle biriyim diyelim yani imkansız tabi de hadi diyelim ki öyle, yani öyle biri bile olsam (bu kısmı ne kadar uzatırsanız o kadar ikna edici olursunuz) hiç böylesi bir suç delilini çantama koyup da eve getirir miyim? Ne saçma!
4 AahahahO gerçek diil ki oyuncakAma nasıl da aynı gibi yapmışlar di mi?
5 Jelibon şeker olduklarını söyleyip hemen yutarsanız delili de yok etmiş olursunuzAma yutma işlemi sırasında çok dikkatlı olmalısınız Cerrahi müdahale gerektirecek bir durum yaratırsanız yalan söylediğinizi anlayabilirler Ama o zaman da size jelibon şeker olarak satıldığında ısrar edip prezervatif olduğunu bile bile yutacak kadar ***** olmadığınızı söyleyebilirsinizİnanmasalar bile kararlılığınızla takdir toplayacaksınız
----------------------------------------------------------------
Bir rahibe taksi çevirmiş ve yola çıkmışlar
Ama taksi sürücüsü Aynadan sürekli rahibeye
bakıyormuş, rahibe neden öyle baktığını sorunca
Adam, "çok özur dilerim rahibe,size birşey
söylemek istiyorum ama kızarsınız diye de çok
korkuyorum"demişRahibe gülümsemiş:
"Sevgili oğlum,benim yaşımda üstelik de rahibe
olan birine ne söylersen söyle hoşgörülü
davranacağına emin olabilirsinBana her istediğini
söyleyebilirsin"
Bunun üzerine taksi şöforü "O zaman"demiş