Yalnız Mesajı Göster

Komik Fıkra Arvişi 2 (Hakkı42 Farkı İle)

Eski 08-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Komik Fıkra Arvişi 2 (Hakkı42 Farkı İle)

O Benim
Temel ve dedesi otele gitmişler Otelde tekbir yatak boşmuş, dede torun birlikte yatmışlar Gece yarısı dede Temel'i dürtmüş "Temel bana karı bul" Temel "dede sakin ol yat Biraz sonra dede ikinci defa "Temel bana karı bul" Temel "Dede sakin ol yat" Dede biraz sonra üçüncü defa "Temel bana karı bul" deyince en sonunda Temel isyan etmiş "Dede tuttuğuna güveniyorsan o benimkidir"
---------------------------------------------------------------------
Muhtar
Temel gece eve cok sarhos gelmis, üstelik kendi üzerinede hatiri sayilir sekilde kusmustur
Karisina karsi durumu idare etmek icin ;
-Ula kari, muhtar bugün icti icti sonrada Pantolonima kusti
Karisi Pantolonu alip yikamaya gider az sonra sesi duyulur
-Ula Temel muhtar üstüne kusmakla kalmamis pantolonuna da sicmistir
Domuz
Temel Almanyada bir gün eğlenmek için bir kumarhaneye ugramış ve kumardan tam 3000 DM para kazanmışSevinçle evin yolu tutmuş,bir çiftliğin yanından geç***en paraları birden elinden düşürmüşO sırada orda bulunan bir domuz paraları yiyecek sanıp doğru mideye indirmişTemel öfkeden ne yapacağını şaşırmış vaziyette kara kara düşünürken yanından geçen bir adam derdini sormuşTemel "zar zor kazandığım paraları şu domuz yedi" demiş
Adam "merak etme her şeyin bir çaresi var,sen şimdi bu domuzu al bir meyhaneye ***ür bir bardak bira içir,sonra kıçına bir tekme vur paraları geri kusar "demişTemel adamın söylediği gibi domuzu meyhaneye ***ürüp içirmişMidesi bulanan domuzun kıçına bir tekme vurunca domuz 1000 DMgeri kusmuşMeyhaneci şaşkın şaşkın bakıp "bu domuzu bana satarmısın?" demişTemel "satılık değil " cevabını vermiş ve tekrar domuza bir bardak bira içirip kıçına tekmeyi vurunca 1000 DMdaha geri çıkmış ve aynı işlemi 3'üncü 1000 DMçıkana kadar tekrar etmişMeyhaneci dayanamamış "bu domuzu bana satarsan sana 10000 DMpara veririm" demişTemel tabiki kabul etmiş ve parayı almışErtesi gün gazetelerdeki haberlerde"sarhoş meyhaneci domuzu vura vura öldürdü"
-------------------------------------------------------------------
Birinci kat
Temel, New York'taki gökdelenlerden birinin 53 katında çalışırken aniden
ayağı kaymış ve aşağı doğru uçmaya başlamış 52, 51, 50, 49, 48
Katları yıldırım hızıyla geçen Temel 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 Ve 1'inci kata
geldiğinde kafasından şimşek gibi şu düşünceler geçmiş:
- Sağa çok şükür Tanrum, haburaya kadar sağ sağlim celduk Birinci kattan
düşsen de nasil olsa pişeycukler olmaz
zincirler
(İster inanın ister inanmayın gerçek)

Artvin'de gecirdiğimiz 3 yılın bir kıs ayında Trabzon!dan Artin'e dön***en feci bir tipiye yakalandık Ama inanın sis gibi yagıyor meret

D***en kaptan muavini cagırdı Çünkü yol kapandı kapanacak Hopa'dan Arti^'e cıkmaktayız o sırada dagda kalsak Allah muhafaza kurtlara yem olacaz Neyse kaptan cagırdı muavini"Mustaa (mustafa demek istedi), haçen bi gel" Bizim "mustaa" anında bitti kaptan mevkiinde "Buyur kaptan"
"Hele tak su sinzurleri" Bizim mustaaaraba durur durmaz atladı aşağı taktı zincirleri o sogukta zincirleri çıplak elleriyle biz de arabada bir ileri bir geri gidip gelip zincirlerin takılmasını bekliyoruz Neyse, zincir takıldı biz harekete gectik Yaklaşık 2-3 km gittikten sonra kurda kusa yem olmayacagımız gikrine varan kaptan tekrar durdurdur arabayı ve yine atnı edayla "Mustaa, hele bi gel bakayum" bizim pire mustaa "buyur kaptan" dedi ve bekledi kaptanın emrini "hadı çöz zincirleri, artık poyle gidebiliruz" dedi ve mustaa yine atladı arabadan bizler yine bir ileri bir geri d***en çıkarttık zincirleri ayaklarımızdan (!) Artık h***ez mutlu ve huzurlu bir sekilde mutlu bir sekilde 3-4 yüz metre yolculuk ettikten sonra birden otobüsü durdurdu kaptan ve bu sefer yüksek bi sesle bagırdı "MUSTAAA hele gel bakayunm" Artık mustaa titriyordu (nedense) Kaptan "nerde zincurler bakayum?" diyince mustaa hiç istifini bozmadı ve "e yoldadur kaptan" "neden almadın peki MUSTAA" ve bizleri 2 saat boyunca güldürecek cevap tüm otobüzte yankılandı "E işi bitti da!!"

Bu olaydan sonra ben laz hemserilerimizin çok mu akıllı (zincirleri unutma ihtimalini düşünmesi), yoksa saf oldujklarına karar veremedim

Taktir sizlerin
----------------------------------------------------------------
Laz soruları
1-Bir laz pilot uçağı nasıl uçurur?
Dinamitle
2-Bir lazı sınıfta nasıl teşhis edebilirsiniz?
Öğretmen tahtayı sil***en oda defterini siler
3-Bir lazı cenazede nasıl teşhis edebilirsiniz?
Sadece o hediye getirmiştir
4-İstanbul-Trabzon uçağında niçin film gösterilmiyormuş?
Film bitince uçaktakiler arka kapıdan çıkıyorlarmış
5-Dolapta iskelet ne anlama gelir?
laz saklambaç oynamış
6-Rize'deki köpeklerin burnu neden basıktır?
Park etmiş otomobilleri kovaladıkları için
7-Lazlar buzdolabında niçin boş şişe bulundurur?
İçki içmeyen misafirleri için
------------------------------------------------------------------
Bir gün Amerikalı bilim adamları mağarada yaşı 1582903 yaşında bir Fosil bulurlar ve bu fosili dünyanın istihbarat teşkilatlarını denemek amaçlı kullanmaya karar verirler

* Önce Japonların istihbaratı mağaraya girer ve15 dk sonra dışarı çıkarlar ve
- bu fosilin yaşı 1400000 ila 1600000 arasında derler

* Daha sonra amerikandan FBI girer ve 12 saat sonra bayağı bir havalı şekilde çıkarlar
- Bu fosilin yaşı 1500000 ila 1600000 derler

* Daha sonra Rusların istihbaratı gelir ve sırf Amerikalılara inat içerde 2 gün kalırlardaha sonra çıkarlar ve derler ki
- Bu fosilin yaşı yaklaşık olarak 1500000 ila 1550000 arasında derler

* Son olarak bizim MİT girer ve aradan bir hafta geçer mağaradan ses yok 1 ay olur ses yok 15ay olur ses yok,dışarıda bir gazeteci topluluğu beklemeye başlar tam içeri girilmesi düşünülürken bizimkilerden biri dışarı çıkar yaka paça dağılmış gömleğin yarısı dışarıda, sigarası için bir ateş ister sigarsını yakar o sırada gazeteciler heyecanla sorarlar

- İçeride çalışmalar nasıl efendim fosilin yaşını bulabildiniz mi?
Bizimki sigaradan bir fırt çeker ve

- Fosilin yaşı tam olarak 1582903 der
Bunu duyan gazeteciler şaşkınlıkla sorarlar

-Nasıl becerdiniz bunu fosilin yaşını tam olarak tahmin ettiniz derler
Bizimki sigaradan derin bir nefes çeker ve d***i

-Zor oldu ama "KONUŞTURDUK PEZEVENGİ"
Kadının Zekası Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderl***en çarpışırlar
İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur
Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:

"Çok ilginç! Sen ***eksin ben de kadın Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı
Bu belki de tanışıp, dost olup,
hayatımızın sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir işarettir"
der

Müthiş heyecanlanan adam:
"Evet, galiba haklısın"
diye cevap verir şaşkınlıkla
"Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam
Bu kesin bir işaret
Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" diye devam eden kadın, şarap şişesini adama uzatır
Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir
Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır
Bunun üstüne adam sorar:
"Sen içmeyecek misin?"
Kadın cevap verir:
"Hayır, ben polisi bekleyeceğim!"
-----------------------------------------------------------------
Mönü
Adamın biri Nam-ı Kemal'in garsonluk yaptığı lokantaya gider
NKemal adamın yanına gelir ve sorar "Ne istersiniz ? "
Adam bizim NKemal'e şaka yapmak için d***i "Bana cacık macık daracık mcık
getirirmisiniz ?" Bunu duyan NKemal'de lafmı yok Adama şöyle der:
"Bügünkü mönümüzde bunlar yok Bugün mönümuzde dalak malak kol gibi
arak var"
----------------------------------------------------------------
HANGİSİ DAHA AÇIKGÖZ
Çok akıllı geçinirdiKapısında "ikinci kez gelen hastalardan yarım ücret alınır"yazılı doktora girdiGülerek :
-Bakın doktorcuğum, yine ben geldim, hatırladınız mı beni?dedi
Doktor da güldü :
Tabii, hatırlamaz olur muyum?
Eeee? Muayene etmeyecek misiniz?İlaç vermeyecek misiniz?
Hayır gerekmezGeçen gelişinizde verdiğim ilaca devam edin
TEK ASKER
Manevra varmışTemel elde tüfek yerde yatıyormuşKomutan gelip sormuş :
-Düşman önden gelirse ne yaparsın Temel?
Temel cevaplamışŞu yandan, bu yandan, arkadan gelirse, diye tekrar sormuş komutanTemel bunları da cevaplamış
Komutan en sonunda :
-Ya düşman tepeden gelirse?deyince
Temel dayanamamış ve :
-Habu memleketin tek askeru ben miyum komitanum daa!
--------------------------------------------------------------------------
ÜÇ KEZ
Ava çıkmış adam, başına gelenleri anlatıyormuş :
-Ormanda ilerl***en, karşıma kocaman bir Ayı çıkmaz mı?Çifteyi doğrultacak vakit yok!Silahı bir kenara attığım gibi başladım kaçmayaFakat Ayı peşimde!Benden hızlı koşuyorBir ara ayının sıcacık nefesini ensemde hissettimO kadar yaklaşmıştıD***en Ayının ayağı kaydı, yere düştüFırsat bu fırsat, tabana kuvvet arayı açtımAma Ayı toparlandı, kalktı, bana yetiştiYine nefesi ensemde Pençesini uzatsa omuzumdan yakalayacakAllahtan tam o sırada yine Ayının ayağı kaydı, yere düştüTalih bana gülüyor!Hızımı arttırabildiğim kadar arttırdım, yeniden arayı beşyüz metre kadar açtımTanrı sizi inandırsın arkadaşlar, Ayı yine bana yetiştiYine nefesi ensemdeşansa bakınAyının tekrar ayağı kayıp yere düşmez mi?
Serüveni dinleyenlerden biri dayanamamış :
-Sen de çok yürekliymişsin kardeşim!Hayvan bana üç defa nefesi enseme gelecek kadar sokulsa, çok ayıptır söylemesi, ben korkumdan altıma ederim
Avcı dönüp ters ters sözünü kesene bakmış :
-Lafı karıştırma yahu! Ayı üç kez neyin üstüne bastı da ayağı kayıp yere düştü sanıyorsun?
-----------------------------------------------------------------------
İKİ VAKTE KADAR
Eski deyimle basur (yeni ve bilimsel söylenişiyle hemoroit) çekenler bilir, çok ıstırap veren bir hastalıktır Adamcağız da hemoroitten öyle çekmiş kiD***en biri Kahve telvesi sür deyince, bir yerlerden kahve bulmuşBol bol koyup pişirmişSonra da avuçladığı gibi sürmüşSürmüş amaAğlaya sızlaya doktora koşmuş Soyunmuş, eğilmişDoktor da eğilmiş, bakarkenHasta sormuş :
-Ne var doktorcuğum? Ne gördün?
-Vallahi iki vakte kadar bir yol görünüyorBirde uzun boylu birinden toplu para alacaksınızHaaa Bir de mektup var

Alıntı Yaparak Cevapla