Konu
:
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi
Yalnız Mesajı Göster
08-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
düzenleEylül 2007
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi 1988-1989 eğitim ve öğretim yılında Orhangazi Lisesi olarak hizmete açilmış olup, 1989-1990 eğitim ve öğretim yılında pansiyon binası hizmete açılarak Eğitim, toplumun değer yargılan ile bilgi ve beceri birikiminin yeni kuşaklara aktarılması; bu amaçla okullarda ve benzer kurumlarda sürdürülen öğretim ve yetiştirme etkinlikleri
Anadolu Lisesi`ne dönüştürülmüş ve adı da Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir
1990-1991 eğitim ve öğretim yılından itibaren okul ve pansiyon binasında Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, Fethiye Kemal Mumcu Lisesi ve Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi olarak üç ayrı okul birlikte eğitim öğretim yapmışlardır
1994-1995 eğitim ve ögretim yılı başından itibaren okulumuz Müfredat Laboratuar Okulu Projesi (MLO) kapsamına alınarak çalışmalara başlanılmış ve okula yeni bir boyut kazandırılmıştır
Bu eğitim ve ögretim yılında bilgisayarla ilgili altyapı çalışmaları tamamlanarak okula bir bilgisayar laboratuarı kurulmuş, Eylül-1995 yılı itibariyle hizmete açılarak okul ikinci bir özellik daha kazanarak Bilgisayar Deneme Okulu olmuştur
Okul bugün, bu iki proje kapsamında ve Anadolu Lisesi olarak eğitim ve ögretimine devam etmektedir
==Dış bağlantı==[http://fkmal
meb
k12
tr/ Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi]
Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi maddesinden kopyalanmıştır
Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilir
Anadolu lisesi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul