Yalnız Mesajı Göster

Greatest Hits (Lost)

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Greatest Hits (Lost)

Lost bölümüİsim = Greatest HitsResim = 250pxSezon = 3Bölüm = 21Misafir = Yazar = Edward Kitsis Edward Lawrence Kitsis veya Eddy Kitsis Amerikan senarist ve TV yapımcısı

Adam HorowitzYönetmen = Adam Horowitz ABD`li senarist

Stephen WilliamsYayın tarihi = Stephen Williams Kanada`lı film ve TV yönetmenidir

16 Mayıs 16 Mayıs Gregorian Takvimine göre yılın 136 günüdür Sonraki sene için 229 (Artık yıllarda 230) gün var

2007Merkez karakter = 2007 yılı olayları, ölümler, doğumlar ve diğer önemli gelişmeler

CharlieÖnceki = Lost karakteri

The Man Behind the CurtainSonraki = Lost bölümü

Through the Looking Glass

Lost bölümü

Lost dizisi 3 sezonunun 21 bölümüdür 16 Mayıs 2007`de yayınlanan bölümün yazarları Edward Kitsis ve Adam Horowitz, yönetmeni Stephen Williams`dır Charlie merkezli bir bölümdür

spoiler

<div style=direction: ltr;>
Jack, önceden Danielle ile Black Rock`tan dinamit almak için anlaşmıştır, daha önceki bölümde Danielle`i orada görmemizin nedeni budur Planın devamında, "Diğerleri" kampa hamile kadınları almaya geldiğinde Juliet`in işaretlediği çadırların içine girecekler ve çadırlarayerleştirilmiş *********lar devreye girecek ve öldürüleceklerdir
</div>
Sayid, Jack`e; Naomi`nin kurtarma gemisine yardım çağrısı göndermeye çalıştığını ama Danielle`in 16 yıl önce gönderdiği eski yardım sinyalinin, yeni çağrıyı bloke ettiğini ve eski sinyali kapatmaları gerektiğini söyler Bunu duyan Juliet, sinyalin bir cihazla bozulduğunu ve bu cihazın, adının "The Looking Glass" olan bir su altı ambarında bulunduğunu anlatır Juliet, orada hiç bulunmamıştır ve orada başka birileri olup olmadığını da bilmemektedir Bir olay olduğunu (incident) ve ambarın su altında kaldığını ama cihazın hala çalıştığını söyler
</div>
Bu arada, Karl, elinde demir gibi bir şeyle görünür, kazazedelere doğru koşmaktadır (promoda görüldüğü gibi)â?¦ Sayid, onu yakalar "Diğerleri", bu gece baskın için gelecektir, yarın gece değil, bunu söylemek için gelmiştir Karl, bunu bilmektedir çünküâ?¦???
Ben, kampına ulaşır, oldukça kızgındır ve *****ını Alex`e geri verir Ben, Alex bunu yapmış olduğu için oldukça mutsuzdur Alex, Richard ve diğerleri, Locke`un nerede olduğunu sorarlar Ben, onlara Locke`un bir kaza geçirdiğini söyler Ben, bir adama emir verir, içlerinden en iyilerinin yer alacağı on kişilik bir grup hazırlayacak ve bu gece kazazedelerin kampına gidip kadınları alacaklardır Onlara karşı çıkacak olan olursa da hepsini öldüreceklerdir Onlara, JACOB`un böyle olmasını istediğini söyler Sadece Richard ve Alex`in, bu plan için heyecanlandığı görülmez Alex ormana doğru koşar ve Karl`ı orda saklanırken bulur Alex, Karl`dan kazazedeleri uyarmasını ister Sayid ve Kate, Karl`ın hayatını kurtarmıştır ve Karl bunu onlara borçludur Karl, Alex`e, bunu yaptığım için baban, mutlu olmayacak der Alex, "Benim babam mı" der?
Charlie`nin flashbacklerinde; Charlie, Claire için hayatı/anılarıyla ilgili bir liste yapıyor (greatest hits)â?¦Aynı zamanda, Drive Shaft yüzüğü, Charlie`ye bir aile yadigarı olarak kalmıştır Büyükbabasından babasına, babasından erkek kardeşine ve sonunda Charlie`yeâ?¦Bu nedenle, Charlie`nin grubunun adı da "Drive Shaft"dır O da yüzüğü, Aoron`a bırakır ama onu görmez
</div>
Desmond, önsezisinde Charlie`nin öleceğini görmüştür, bu kez gerçekleşecektir Ayrıca son önsezide Claire ve bebeği bir kurtarma helikopteri ile adadan ayrılmaktadır Desmond, Charlie`ye, bir su altı ambarında, bir düğmeyi kapattıktan sonra boğularak öleceğini söyler
Kazazedeler, "Diğerleri"nin, o gece geleceğini öğrendiği zaman uçak enkazından kalan yetersiz teller ile dinamitleri hazırlamak için zaman yoktur Üç kişi, dinamitleri patlatmak için belli bir mesafede duracak ve orada kalacaktır Bernard, Sayid ve muhtemelen Jin, bu işi üstlenecektir Jack ve Danielle ile bir grup, radyo kulesine doğru yola çıkar
</div>
Charlie, su altı ambarındaki, sinyal göndermeyi engelleyen cihazı kapatmak için gönüllü olur Charlie, yaptığı listeyi, Cliare`e ulaştırması için Desmond`a verir, cihazı kapatmak için neden gönüllü olduğunu anlatır Desmond, Charlie`ye arkasını döner ve Charlie, Desmond`a bir kürek ile vurur Charlie, denizaltının patladığı yerde ambarın altında bir yere girer ve çıkar
</div>
Girişin nerde olduğunu, Sayid`in çizdiği haritadan bilmektedirler Charlie, çok mutludur, "Yaşıyorum" diye bağırır!!! İki kadın, *****larıyla birlikte koşarak gelir ve ona doğru nişan almışlardır
</div>

Lost

Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Greatest Hits (Lost) maddesinden kopyalanmıştır Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilir

Alıntı Yaparak Cevapla