Konu
:
Atatük'ün Bilinmeyen Saklanan Vasiyeti
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
medea
Nickli Üyeden Alıntı
Merak ettim doğrusu
zaten 2013 e az kalmış
AİHM karar çıkarana kadar belkide gelir 2013
ilgimi çeken Atatürk hilafeti geri getirin demişse
(
Hilafet Nedir)
Hilafet Allah(C
C) tarafından indirilen Kuran-ı Kerimin izinde Tüm İslam Alemine hükmeden Müslümanların koruyuculuğunu ve komutanlığını üstlenen asrı saadet yıllarındaki şeriatı-aliye dirlik katan Hz
Muhammed(S
A
V) tarafından tüm islam alemini düzenlemesi için oluşturulmuş en büyük mertebedir
Bu mertebe tüm İslam dünyasını provakelerden iç ve dış saldırılardan entrikalardan korumak
İslama dirlik katmak ve İslam dini aleyhine oluşumları önlemek maksadıyla tüm müslüman aleminin başıdır
Şu dönemde iktidar olan parti,nasıl daha önce bir kararla 25 yıl daha açılmamasını sağlamışsa,şimdide hemen açılmasını sağlayabilir
Ayrıca çok işlerine gelir bu durum ki ben Atatürk ü din düşmanı olarak görmekten vazgeçecekleri için sevinirim
Bu kadar ileri görüşlü bir liderin,50 yıl sonra açılmasını istemesinin kesin bir nedeni vardır
Bunu hangi hakla bizlerden saklıyorlar o zaman
Öldükten 50 yıl sonrası tüm darbelerin ve olayların bitmesinden sonraya denk geliyor
Acaba mektuba türkiyemi hazır değildi,yoksa kendileri mi?Atatürk gerçekten bunun öngörüsünde bulunabildiyse Türkiye doğru yolda olabilir
Ve ne kadar bir mektup gizlenmeye çalışıldıysa,''su akar yolunu bulur''sözü doğruluk kazanıyor
Türkiyenin kaderini biraz geciktirdiler belki ama değiştiremediler
(bu arada eklediğin metinde ki ''mektup'' kelimesi farklı renkteydi herhalde,çıkmamış
okurken dikkat dağıtıyor
İstersen düzelt
uyarayım dedim)
Birde şu adamlar ( anladınız ) atatürk'e kafir derler hepsini şiddetle kınıyoruz!!!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul