Yalnız Mesajı Göster

Atatük'ün Bilinmeyen Saklanan Vasiyeti

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Atatük'ün Bilinmeyen Saklanan Vasiyeti

medea Nickli Üyeden Alıntı

Merak ettim doğrusuzaten 2013 e az kalmışAİHM karar çıkarana kadar belkide gelir 2013ilgimi çeken Atatürk hilafeti geri getirin demişse

(Hilafet Nedir)
Hilafet Allah(CC) tarafından indirilen Kuran-ı Kerimin izinde Tüm İslam Alemine hükmeden Müslümanların koruyuculuğunu ve komutanlığını üstlenen asrı saadet yıllarındaki şeriatı-aliye dirlik katan HzMuhammed(SAV) tarafından tüm islam alemini düzenlemesi için oluşturulmuş en büyük mertebedirBu mertebe tüm İslam dünyasını provakelerden iç ve dış saldırılardan entrikalardan korumakİslama dirlik katmak ve İslam dini aleyhine oluşumları önlemek maksadıyla tüm müslüman aleminin başıdır

Şu dönemde iktidar olan parti,nasıl daha önce bir kararla 25 yıl daha açılmamasını sağlamışsa,şimdide hemen açılmasını sağlayabilirAyrıca çok işlerine gelir bu durum ki ben Atatürk ü din düşmanı olarak görmekten vazgeçecekleri için sevinirimBu kadar ileri görüşlü bir liderin,50 yıl sonra açılmasını istemesinin kesin bir nedeni vardırBunu hangi hakla bizlerden saklıyorlar o zamanÖldükten 50 yıl sonrası tüm darbelerin ve olayların bitmesinden sonraya denk geliyorAcaba mektuba türkiyemi hazır değildi,yoksa kendileri mi?Atatürk gerçekten bunun öngörüsünde bulunabildiyse Türkiye doğru yolda olabilirVe ne kadar bir mektup gizlenmeye çalışıldıysa,''su akar yolunu bulur''sözü doğruluk kazanıyorTürkiyenin kaderini biraz geciktirdiler belki ama değiştiremediler

(bu arada eklediğin metinde ki ''mektup'' kelimesi farklı renkteydi herhalde,çıkmamışokurken dikkat dağıtıyorİstersen düzeltuyarayım dedim)

Birde şu adamlar ( anladınız ) atatürk'e kafir derler hepsini şiddetle kınıyoruz!!!

Alıntı Yaparak Cevapla