Konu
:
Fransız İhtilali Ve İlluminati
Yalnız Mesajı Göster
08-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
merhaba arkadaşlar;
açıkçası ben bu illuminatinin biraz fazla abartılmış bir olay olduğunu düşünmüştüm
ama etrafımdaki herkes- dan brown'un kitabını okumayanlar bile- bu konuyla ilgili konuşuyor
yeni dünya düzeni
ben genelde 'komplo meraklıları' der geçerdim ama gerçekten etrafta o kadar fazla piramit içinde göz var ki
geçen gün fransız ihtilali ile ilgili bir araştırma yapmak için internete girmiştim
vikipedi de bu konuyla ilgili bir resim gördüm
çok güzel bir melek vardı ve resim meraklısı olduğum için açtım
meleğe baya bi baktıktan sonra bir şey gördüm ve şoka uğradım
piramit ve içinde bir göz
birden bire aklıma okuduğum onca yazı, arkadaşlarımdan dinlediğim onca hikaye geldi
üstelik bu konu tekrar gündeme geldiği için dan brown'un kitabını yeniden okumuştum
ne kadar inkar etsemde aklıma gelmedi değil
ya gerçekten illuminatiyse??? ve çoğu kişi illuminatinin satanist bir grup olduğunu, onların tanrıları olan deccalın gelmesi için dünyaya karmaşanın hakim olması gerektiğini söylüyor
ve gerçekten öyle olmadı mı? fransız ihtilali yüzünden dünya savaşları çıkmadı mı? onlarca insan acı çekmedi mi?
ama birde olayın başka bir boyutu var
melekler ve şeytanlar kitabında illuminatinin şeytana tapmadığını sadece kilisenin bilime haksızlık yapmasına dayanamayan bilim adamları olduğunu söylemişlerdi
yani eğer gerçekten öyle insanlarsa neden o kadar çok vahşet istesinler ki
lütfen birisi bana kafayı yediğimi ve gerçekte böyle şeyleri olmadığını söylesin en azından fransız ihtilaliyle bir ilgisi olmadığını söylesin yoksa paranoyak bir hal alıcam
Declaration Of Human Rights
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul