Yalnız Mesajı Göster

Rüyadaki İblis

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyadaki İblis

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle yeni olduğumu sölüyebiliriz,fakat forumu bi süredir takip ediyordum neyse

Askerden yeni gelmiştim,aile'm tatil ve ziyaret için 3 gün evde olmayacaktı ben kendi rızamla,birazda kafa dinlemek için gitmedim Saat geç olmuştu 1 gün daha önce hiç uyumadığım odada,pencere açık uyumuştum hava sıcaktı Gece birden gözlerimi açtım tanımadığım biri benle konuşuyor kahkahalarla gülerek bana

- :Beni çok mu merak ediyordunuz diyordu (uyandım fakat hala Rüyadaydım YANI UYANMAMIŞTIM)
Sürekli beni boğmaya çalısıyor istediğiniz oldu gibisinden şeyler söylüyorduBende ; Defol buradan seni merak edende kim bırak beni küfür vb şeyler sölüyordum bi ara Azımdan Allah'ın belası gibi bişi çıktı ve bi feryat koptu Adamdan bunu ben farkedince Sürekli içimden Allah Allah' naraları atmaya başladım Gittikçe rahatlıyıncada Nas ve Felak surelerini okudum ve Gözlerimi açtım Bu sefer gerçekten uyanmıştım dışarı baktım sabah ezanı Okunuyordu Bu tip şeyler bana Çok sık oluyor Bir kaç gün önce yine oldu Bir da ki Sefere Onuda anlatırım : Şimdilik bu kadar

Alıntı Yaparak Cevapla