Konu
:
Lanetlenmek
Yalnız Mesajı Göster
Lanetlenmek
08-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Lanetlenmek
Başımdan geçen olay;
Bir gün eve alkollü geldim(çok olmamak kaydıyla) gece hayatı vs vardı ozaman
yatağa uzandığımda bir türlü uykuya dalamadım tam uykuya dalacağım irkiliyorum yaklaşık 2-3 saat geçti uyuyamadım, ve irkiliyorum, sonra sağ tarafıma yatarken sol tarafıma döndüğümde Yüzü kara başörtülü biri bana uflemekle bağırmak arasında beni fena bir şekilde korkuttu yüzü kara başörtülü idi
Başka bir yatağa geçtim orda uyudum
Ogünden sonra bende çarpıntı panik atak psikolojim çok bozuldu vesvese herşeyi takıntı haline getirme birçok kötü olay başımdan geçti büyük bir trafik kazası geçirdim
Sanki lanetlenmiştim
Ama ben bu olaya bağlamamıştım
Hiçde daha sonra korkmamıştım
Neyse bu olaydan 6 ay sonra yine aynı yerdeki yatağa uzandığımda yıne uyuyamadım orda bir çiçek vardı ve o yatakda ben uyuyamıyordum, sanki orda birşey vardı,,
Hissediyordum ama ilginçdir korkmuyordum
Çünkü Allaha izin vermezse hiçkimseden sana bir zarar gelmez bunu biliyordum
Demek istediğim kesinlikle ben böyle bir olayı kabus olarakmı gördüm yoksa kötü hayatımdan ötürü lanetlendımmı ve halen büyük bir vesvese ile karşı karşıyayım kesınlıkle mutlu olamıyorum
Hep bir problem çıkarıyorum
Kız arkadaşımla devamlı kavga ediyorum sanki ondan beni birşeyler soğutuyor
Bu sene 1 ay boyunca oruç tuttum ve artık eskisi gibi değildim Allahı çok anıyor ibadetımıı yerıne getiriyorum elımden geldiği kadarr
Vesveseler azaldı
Benim anladığım şey Ben 3 harflılere denk geldim bana kesinlikle musallat oldular ama ben bunun farkına yenı vardım ama kesinlikle korkmuyorum çünlü Allaha şükür artık imanımın güçlü olmasındanmıdır nedir
Bu varlıklar günahkar insanlaramı musallat olur diye düşünmeye başladım bikaç yerdede okudum Kuranı kerimdede okudum
Ben farkına vardım ama varmayan işleri kötü giden insanlarda kesin olmamk kaydıyla böyle 3 harflılerın musallat olacağını düşünüyorum
Sizce
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul