Yalnız Mesajı Göster

4 Kutsal Kitap Ve Hadisler

Eski 08-20-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

4 Kutsal Kitap Ve Hadisler

wishdropper Nickli Üyeden Alıntı

Ben bütün dünyanın söyledikleriyle yaşamamBakarım bu incil kaç yılında yazılmışOrjinalindeki karbon testine bakarımBakınca en eski incil olduğunu görürüm ve bunuda kabul ederimBarnabas ta isanın bir havarisidirYuhannadaBirisi yalancı birisi doğrucumudurElebette sizin düşünceniz sizindirBenim neye inandığım kimseyi ilgilendirmezSizin de neye inandığınız beni ilgilendirmezBen kiliseden gelen emirlerle birşeye inanmamCamiden gelenlerle de inanmamArarştırır ve okurumKabul görmeyenler de beni bağlamazAyrıca isanın mesih olduğunu barnabas oraya yazmamış olabiliro yazmamıştır yuhanna yazmıştırSonuçta incil yaşanılanları anlatan bir kitaptırİsa'nın sözlerini anlatır büyük bir kısmındaKuran daha farklı bir kitaptırİncildeki hikayeleri okuyup ibret alırım bu benim sevdiğim birşeydirBu tüm inciller için geçerlidir

Ben irademle düşünürümÖn kabullerim yokturBir başkası bu yanlış dedi diye ona yanlış veya doğru demem

Önce bir barnabas incilinin ne zaman kim tarafından yazıldığını bir öğreninde ondan sonra yorum yapın bunun yanında daha isanın havarilerinin kim olduğunu bilmiyorsunuz Çok komiksiniz gerçekten Bari insanların akıllarını bulandırmayın Bu forumdada bilmeden ne kadar çok konuşan var Kiliseden gelen emirlerle iman etmiyor kimse Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen Araştırmalarınıza devam edin fakat doğru şekilde araştırın

Alıntı Yaparak Cevapla