Yalnız Mesajı Göster

Kur'an Mucizesi Ve Quantum Fiziği

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kur'an Mucizesi Ve Quantum Fiziği

Buna gelince, bunun şifresini bulmak hiç zor olmamıştırHatta eminimki Sn Çelakıl eliyle koymuş gibi de bulmuşturZaten nötronla ilgili ilk akla gelen de kütlesidir herhalde 1839 denilince direkt 18:39 uncu ayete bakmak pek zor olmamıştırAcaba proton ve elektronlarında kütlesi yazmıyor mu orda?Ayrıca nötron kelimesi de geçmemiş, harfleri tek tek ayetten çıkarmışlar

Şifreyi ben değil sadece kuran her kitaptanda çıkarırım ama saçma ve rastlantı olabilir yalnızca

Örneğin size en basitinden bir şifre bulmayı anlatayım gerçi daha önce de belirtmiştimde ama olsun yine söyliyimMesela adınız Hüseyin'dir1988 yılında doğmuşsunuzdurHemen 19:88 inci ayete bakarlar neymiş hüseyin ismi geçerse kuran senden bahsediyormuşOlur da Hüseyin ismi olmaz Ayetten karışık bir şekilde Hüseyin'in isminde bulunan harfleri toplarlarOda olmadı doğum yılını hicri takvime göre çevirir 14:08 inci ayette ismi bulmaya çalışırlarHarfleri sayıları daha başka çevirim sitillerine de uyarlarlar taki aradıklarını bulana dekGördüğünüz gibi arkadaşlar, takdiri size kalmış

Allah da ayetleri indirirken zaten
1453 Fatih İstanbul'u fethedecek,
1839 nötronun kütlesi vb diye kodlayarak indirmişti zaten

Şu şifre mucizesi gerçekten varsa bulunmayan bir şeyi bulun da inanalım bari

Alıntı Yaparak Cevapla