Yalnız Mesajı Göster

Namazlardan Sonra Sûre Okumak Ve Faziletleri

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Namazlardan Sonra Sûre Okumak Ve Faziletleri

Bakara suresinin son 2 ayeti:

Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minunKüllün amene billahi ve melaiketihi ve kütübihi ve rusülihLa nüferriku beyne ehadim mirrusülihVe kaalu semi'na veata'na ğufraneke rabbena ve ileykel mesiyrLa yükellifüllahü nefsen illa vüs ahaLeha ma kesebet ve aleyha mektesebetRabbena la tüahızna in nesina ev ahta'naRabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min kablinaRabbena vela tühammilna mala taakate lena bihVa'fü anna vağfir lena verhamnaEnte mevlana fensurna alel kavmil kafiriyn

Haşr suresinin son 3 ayeti:

Hüvallahüllezi la ilahe illa hu, 'alimül ğaybi veş şehadeh,hüver rahmanür rahıym

Hüvallahüllezi la ilahe illa hu,el melikül kuddusüs selamül mü'minül müheyminül 'aziyzül cebbarul mutekebbir, sübhanellahi amma yüşrikun Hüvallahül halikul bariül müsavviru lehül esmaül husna,yüsebbihu lehu ma fis semavati vel ard, ve hüvel aziyzül hakiym

(Fetih suresinin son 3 ayetini de yazıcaktım fakat kitaplarda bulamadım,internetten de yazmak istemedim,başka biri eklerse sevinirimAllah okuduklarımızı kabul etsin)

Alıntı Yaparak Cevapla