Konu
:
Hz. Mehdi,Hz. İsa,Deccal Dünya'ya Gelecekler Mi?
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Karmahayata katılıyorum doğrusunu elbette Allah bilir şu an için sadece belli hadislerde geçtiği söyleniyor ve ben internette hz
mehdi ile ilgili şeylerde hiç bunlarada raslamadım
Ahir zaman alametleri şu an var müslümanlarda kötüye gidiyor göya en iyi müslümanlar araplar birbirlerini katledip duruyorlar kaç bin kişi öldü kim bilir
Bi kadına tecavüz edildi diye kadın zinadan içeri atıldı
Şu an bilim öncüleride avrupa
Belki bazıları bu yolla insanları kendilerine çekmeye çalışıyo olabilir
İslam kurtulacak batı çökecek falan filan her neyse kıyamet müslümanların üstüne kopmayacaktır
Müslüman atalarımız 3 kıtaya ulaştı bilimde öncü,adaletleriyle öncü(bildiğimiz gibi bizans halkı hristiyan bi liderdense müslüman bi hükümdarı tercih ederiz demişlerdi tarih kitaplarında geçer bu)dünyaya hükmetmiş ve her açıdan dünyayı etkilemişlerdir
Sonra dine verilen önem azaldı lale devri başladı batının sapıklıklarını kendimize almamızla beraber şu durumlara geldik ve dahada kötüye gidiyoruz
Şu an kaç tane alim çıkıyor çıkanlarda halkın dini duygularını sömürüyor
Ülkelere giden yardımlar bunlar gevurdan geliyor diyerek geri çevirdiler ve orada çocuklar açlıktan ölüyor somali
Kimisinin kasetleri çıkar kimi sahte hocadır biliyoruz hep bunları
Bi benzetme yapıcakolursak bildiğmiz üzere doğar,büyür,ölürüz
İslam ülkeleri doğdu büyüdü ve malesef şu an kötüye gidiyo hz
mehdi gelcek olsa bu döngü doğar,büyür,yaşlanır,tekrar büyür,ölür şeklinde olur ayrıca birçok alimimiz var hz
mehdi konusu şu aralar gündemde diye biliyorum eski alimlerden bu konuda bilgi görmedim varsa bilememde
İslamın elbette bi altın çağ yaşamasını elbette isterim ama durum bu benim yorumum böyle doğrusunu elbette ALLAH bilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul