Yalnız Mesajı Göster

Gizli Tarikat Opus Dei

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gizli Tarikat Opus Dei

OPUS DEİ Kimilerine göre dünyayı yöneten en etkili KATOLİK örgüt 1 milyona yakın sempatizanı, dünyada 70 ülkede 80 bin üyesi bulunan ve de dünyanın en gizemli KATOLİK TEŞKİLATI olduğu ileri sürülen İspanya kanı taşıyan OPUS DEİ'nin Madrid merkezinde, örgütün önemli isimleriyle yaptığım 'ÇOK ÖZEL' sohbeti paylaşacağız sizlerle ey sevgili okur Meslek yaşantım boyunca gerçekleştirdiğim ilk beş kritik röportajım arasında yer alan bu görüşmeyi umarım tüm arka plan kodlarıyla sizlere aktarmayı başarabilirim

Bu yazı dizisi 'dünün ve geleceğin efendilerinin' ağzından 'dünyanın ve de elbette bizim vatanımızın yarınları adına hayati değer taşıyan mesajlarla yüklü OPUS DEİ'nin tepe isimleri ile bakın neler konuştuk;
'Yeni dünya düzeni, masonik grupların yeni çağ planları, AB kapısında Türkiye'nin durumu, AK Parti'ye bakış, Avrupa'da İslam korkusunun nedenleri, yeni bir haçlı seferlerinin eşiğinde miyiz sorgulaması, Washington'ın neo-conlarının Ortadoğu Planları, 'Katolik dünyasında mevcut 'Deccal' inanışı, Katolik Kilisesi'nde 'Deccal'in yakın zamanda geleceğine ve hatta geldiğine inananlar, OPUS DEİ'nin dünya politikalarındaki rolü, ünlü sempatizanlar, Türkiye'de ve Müslüman aleminde irtibatlar, OPUS DEİ'nin mistik mesajları ve
' Evet, kalbinizi nice bilgi ışığı yakma umuduyla başlıyorum (Bu özel röportajımın 'referans' gösterilmeden kullanılmamasını da özellikle diğer gazeteci arkadaşlarıma-haber ajanslarını rica ediyorum-emeğe saygı duyulması ricasıyla)

OPUS DEİ TANRI'NIN İŞÇİLERİ

Türk kamuoyu (elbette benim gibi ölümlü-sıradan insanlardan bahsediyorum, seçilmişler hiç şüphesiz onları çoook uzun yıllardır zaten biliyorlardı) OPUS DEİ'cilerle yaklaşık 2 yıl önce tanıştılar, buluşma Da Vinci Şifresi ile tüm dünyada 45 milyon adet satan Dan Brown'un kitabı aracılığıyla oldu Bundan önceki kitabında 'Amerikan Ulusal İstihbaratı NSA hakkında olay dosyaları açıklayarak ciddi tepkiler toplayan Dan Brown, Da Vinci Şifresi isimli dünyayı sarsan kitabında Opus Dei Tarikatı'na yaptığı projeksiyonla hepimizin dikkatini bu gizemli tarikatın üzerinde toplayıverdi

DA VİNCİ'nin şifresi ve OPUS DEİ gizemi

Dan Brown, Da Vinci Şifresi'nin girişinde Opus Dei için şu notu eklemişti: 'Opus Dei olarak bilinen Vatikan Piskoposluğu, beyin yıkama, baskı ve bedensel çile denen tehlikeli bir ibadet yapıldığına dair tartışmalar yaratan, koyu dindar bir Katolik mezhebidir'' Ve bu satırların ardından tüm gözler OPUS DEİ'e çevrildi

Şimdi tam bu noktada size 1 yıl önce 27 şubat 2004'te yazdığım yazımı hatırlatmak istiyorum, lütfen hızlı okumayın, sindirin anlatacaklarımı, çünkü bu yazı dizisinde size bilgi bombardımanı yapacağım ve şayet tarayarak süratle okursanız bilgilerim yetim kalır Evet 1 yıl önce bakın Güler KÖMÜRCÜ ne yazmış;

Yahudi-Katolik savaşı mı başladı

'İlk atışı 1 yıl önce Yahudiler yaptı Satış rekorları kıran Dan Brown'un 'Da Vinci'nin ŞİFRESİ isimli kitabıyla, Katolik alemini toptan çökertecek, kiliseyi bombalayan bir atış yapıldı Kitabın yazarının kimliği hiç öyle sıradan değil, Yazar Brown, ABD'nin derin devletinin kurumlarından biri olan, CIA'nın da tepesindeki NSA (National Security Agency)'nin üzerindeki sır perdesinin aralanmasını sağlamıştı Bu önemli bir not değil mi?

Dan Brown, Katolikler'e 'KATOLİK ALEMİNE' de atış yaptı ve Hz İsa hakkında ve de Hıristiyanlığı kökünden sarsacak bilgileri açıkladı Hz İsa'ya 'Tanrı'nın oğlu' gözüyle bakan Katoliklere, ''yanılıyorsunuz İsa sizin gibi sıradan bir ölümlüydü, evlendi, çocuk sahibi oldu, İsa'nın kuşağı halen yaşıyor İncil de kutsal bir kitap değildir, ROMAlılar oturup Paganist uyarlamalarla İncil'i kaleme aldılar, İsa da kutsal değildir'' dedi kitabında Bitmedi, İsa'nın kuşağının kimler olduğunu- bu önemli 'sır'a, masonik bağlantılarıyla bilinen Tapınak Şövalyeleri'nin sahip olduğunu da açıkladı yazar Yani, Hıristiyanlığın, özellikle de KATOLİK aleminin bugüne kadar olan tüm inanç sistemini-doğrularını bombaladı

Ve haklı olarak Katolik dünyası ateş püskürmeye başladı, VATİKAN- PAPA bu kitabı ağır dille kınadı ama kitap önemli bir tartışması başlatmış oldu' (Bu arada, Katolikler bu kitabın ilk intikamını, geçen yıl gösterime giren, İsa'nın çarmıha gerilmesinde suçlu Yahudilerin olduğu mesajını veren, 'İsa'nın çilesi' isimli filmiyle aldılar Filmin yönetmeni Mel Gibson da bir opus dei sempetizanı olarak biliniyor)

Alıntı Yaparak Cevapla