Konu: Lady Kaga
Yalnız Mesajı Göster

Lady Kaga

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Lady Kaga

Hangi tarikatın, gizli cemiyetin ve ya düşüncenin bir yardakçısı, savaşçısı ve ya üyesi olduğu umurumda bile değil Müziğini, kliplerini, bir Talk Show'a çıktığı zaman söylediklerini seviyorum ben bunun

Ayrıca neyin aşılaması? 17 Yaşındayım ve teknik olarak 14 yaşımdan beri Lady Gaga'yı bilirim ve son 1 senedir onun bir Fan'ıyım Cinsellik saplantım yok Farklı (affınıza sığınarak söylüyorum) fantezilerim yok Şu transseksüeller ve eşcinsel konusuna girmeyeceğim Lady Gaga'nın kendi sanatı

Sormak istiyorum Lady Gaga'yı takip edipte eşcinsel olan ve ya karşı cins olmak isteyen var mı? Görüldü mü öyle bir varlık? Çıkın bir sorun bakalım Ben birkaç lezbiyen ile tanışıp soru sormuştum Genel olarak hepsi ergenliklerinin başlarından itibaren kendi cinslerine ilgi duyduklarını anlatmıştı ve rap dinliyorlardı hiç bir araya getirebiliyor musunuz?

Lady Gaga'nın klipleri genellikle +18 sınırına girer ve video sitelerinde bu belirtilir Sizde çocuklarınıza sahip çıkında izletmeyin Ha ben ve ya bir çok kişi gibi izleyince ne oluyor? Ben ben10'um gibi ben Gaga'yım diye fırlamıyoruz Fileli çorap giyip gezmiyoruz sadece izliyoruz

Troll espirilerini bilenler hatırlar ve anlar Rtük ile alakalı vardı Rtük insanların TV izlerken ne yaptığını düşünür? Gerçekte aslında ne yapılır? Şeklinde bir tane vardı O geldi aklıma

Bazıları Lady Gaga dinleyip izleyenlerin fileli çoraplar, garip cinsellik anlayışları ve hareketler yaptığını sanıyor ama aslında ne yapılıyor?

Ha konun katıldığım tek yeri Lady Gaga'yı illumunati'nin ünlü yaptığı Tabi şöyle illumunati, çıkıp gizli örgüt parasını falan vermek zorunda kalmadı kadın iki tek göz çıkardı herkes bu illumunati diyip forumlarda bloglarda onun nasıl illumunati ile alakalı olduğuna dair konular yazdı Tartışmalar yazdı ve bu tarz konu ve tartışmalar Lady Gaga'yı bilmeyenlere öğretti Ünlü oldu Yeni bir single ve ya albüm çıkartsa Little Monster'larından önce illumunati, illumunati diyenler gitti, aldı, ve ya youtube'ta saatlerce bekleyip izledi, dinledi

Açıkçası Lady Gaga'yı bende illumunati konuları araştırırken tanıdım ve sevdim

Alıntı Yaparak Cevapla