Konu
:
Gizlenen 34. Masonluk Derecesi
Yalnız Mesajı Göster
08-21-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Yani siz hexagram ile pentagram aynı şeydir diyorsunuz öyle mi?
Hexagram yani magen david, yani davud'un yıldızı yani mühr-ü süleyman ile pentagramı aynı kefeye koyuyorsunuz? Yazıyı sizin yazdığınızı sanmıyorum muhtemelen alıntı, ama ne yazık ki bu yazının orjinal yazarı pentagram ile hexagram arasındaki farkı bile bilemeyecek kadar cahil
Yazık tabi
Bakınız baştaki yıldız pentagram ki şeytanla özdeşleştirilmesi bambaşka zira erken çağ insanlarının mağara duvarı çizimlerinde bile yer almaktaydı
Ordan mayalar, inkalar, antik yunan neredeyse her uygarlık tarafından kullanılmış tarihin belki de en bilinen sembolüdür diğeri de sanırım söylememe gerek yok magen david denilen süleymanın mührüdür
Herneyse amacım tarih dersi vermek değil daha pentagram ile hexagram arasındaki farkı bilmeyen birinin yazdığı yazının geri kalanının hangi cahilliklerle dolu olduğunu düşünmem
Ha bir saçmalık daha ayinlerde tütsü Hristyanlıkta kullanılır yahudilikte tütsü yoktur
Hatta havra larda aynı bizim Camilerimizde ki gibi resim, heykel asla bulunmaz, o da hristyanlarda yani kiliselerdedir
Cahillik tamam da hem cahil hem cesur yok yani çekilmiyor
Lütfen üstünüze alınmayınız lafım size değil belirtiyorum bunu yazan cahiledir
Bilmemek ayıp değilde hem bilmeyip hem de farkında olmamak, üstelik dünyanın tüm sırlarını ben biliyorum diye dolanan insan hakkaten çekilir bir yaratık değil
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul