Konu
:
Lucid Rüya Görmek İçin Uğraşıyorum
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Öncelik herkese selamlar
Foruma yeni kayıt oldum ve gerçekten yararlı bilgiler var
2-3 gün önceye kadar boş boş pc başında zamanımı harcıyordum
Daha sonra arkdaşım lucid rüya dan bahsetti ve bende araştırmaya başladım
Bu forumu gördüm ve sürekli bu forumdaki konuları okuyorum ne kadar uzun yazılar olsa da
Benim sorunum gerçek hayatta ikili ilişkilerde basarılı olamamam
Forumdaki arkadaşların rüyalarda ikili ilişkileri geliştirebilcegimizi diğer insanlar konusurken heyecanımızı bastırablcegmizi söylemiş
Bu yüzden lucid rüya ile ilgilenmeye başladım
İlk araştırmamda biraz korktum
Bazı sitelerde çok tehlikeli oldgunu asla yapmamamızı yazmışlar
Daha sonra bu forumda yazılanları okuduktan sonra fikrimi değiştirm ve denemeye karar verdim
Yani benim amacım ikili ilişkilerde başarılı olmak
İlk denemem cok başarılı gitmedi
Belki ben öyle olmasını istedgim içindir
Cünkü cok tehlikeli oldgu bir kere aklıma kazınmıstı ve yatarkken umarım olmaz diye dua etmiştim
Ben hergün okuldan eve geldikten sonra dinlenmek için biraz uyurum
Tekrar uyumak için yattım saatimi 1:30 saat sonraya kurdum çünkü gece de uyuyabilmek için
Uyku düzenim bozulmasını istemiyrum
Daha sonra saatimi kurduktan sonra uyumaya başladım 1:30 saatin sonunda alarm çalarak uyandım ama hala uykum vardı ve alarmı kapatım tekrar uykuya daldım hala aklımda lucid vardı
kaç dakika geçtigini bilmiyrum bir süre sonra lucid rüya gördüm ama sadece 3 saniye
Söyle anlatıyım sırt üstü vaziyettym ve ilk rüya oldgunu anlamdım konusmaya basldım ve kendimi duyamadıgmı fark ettim daha sonra lucid aklıma geldi ve ben rüyadayım dedim cok korktugum için hemen uyandım
Ama herşeyi hatırlıyorum o 3 saniyede kafamda bir kısık seste cızırtı var ve ellerm kendi havaya kalktı ama ben elimi hissdemiydum sanki uyusmus gibi ve elimi çok net göremiydum başım dönüyordu sonra korkutgm için uyandım zaten
O korku uyandıktan sonra yok oldu sanki çok güzel bir duyguydu bu 3 saniye hala aklımda
Ben bu 3 saniyeyi ilerletip rüyamda istedgm kişiyle sorunsuz konusmak ve bunu gerçek hayatıma yansıtmak istiyorum
Sitedeki bununla ilgili teknikleri okudum ve hepsini zamanla denicem
Eğer bana başka önerileriniz var benimle paylasırsanız cok sevinirim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul