Konu
:
Anlam Veremediğim Bir Olay Yaşadım. Yardımlarınızı Ve Açıklamalarınızı Bekliyorum.≪≪≪
Yalnız Mesajı Göster
Anlam Veremediğim Bir Olay Yaşadım. Yardımlarınızı Ve Açıklamalarınızı Bekliyorum.≪≪≪
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Merhaba arkadaşlar bu lucid dream olayına bugün sardım
Okuduğum kadarıyla 1-3 hafta 1 saatte bir kendimize '' Rüyada mıyım ? '' sorusunu sormamız gerekiyormuş
Ben daha bugün başladım ve kendi kendime tekrarladım birkaç kere rüyada mıyım diye
Her neyse kendime rüyada bunu soracağıma güvendiğim için denemek istedim fakat farklı bir yöntemle
Biliyorsunuzdur ı-doser adında bir program var ben bunu denemeyi seviyorum
Yine sitesine bakarken Lucid Dream isimli bir ses gördüm indirdim zaten uykum da vardı geçtim yatağa
Gözlerimi örttüm taktım kulaklığı dinlemeye başladım
Öncelikle normaldi fakat sonra gözümün önünde uçuşan beyaz ışık topu gördüm 2 tane
Arkadaşım bilgisayar başındaydı onun bilgisayar ışığıdır diye pek önemsemedim ama izledim falan
Her şey iyiydi uykuya dalıyor gibi oluyordum yavaş yavaş
Sonra birden sanki birisi yatağa çıktı gibi oldu hani yatağın bir kısmı çöker ya birisi çıktığı zaman aynen öyle oldu
Aslında çıkmak değil çıkmak için dizini koymuş gibi oldu
Bu çok bariz oldu yani eminim bunun olduğundan çünkü hissettim
Ben arkadaşıma bunu yaptığımı söylemiştim arkadaşımın bir şaka yaptığını düşündüm ve gözümü açtım ama arkadaşım oyun oynuyordu arkadaşlarıyla skype den konuşarak
Onun yapmadığı gerçekti çünkü benimle ilgilenecek durumda değildi Ondan sonra tekrar dikkatimi toplayıp gözlerimi kapattım ve yaklaşık bir 5 saniye sonra bir şeyin dizime çıktığını hisseder gibi oldum
Sonra korktuğum için dinlemekten vazgeçtim
Birde bir notum olacak ; ı-doser i indirdiğim sitede uyku felci ( karabasan ) olanlar dinlemesin gibi bir açıklama vardı ve ben hayatım boyunca böyle bir şey yaşamadım yani bunun karabasan olmadığını zannediyorum
Çünkü daha önce hiç yaşamadığım için bunun birden bire ortaya çıkacağını sanmıyorum
Sorum ise şu arkadaşlar : Bu birinin yatağa çıktığını hissetmem lucid dream ın bir parçasımıdır
Yani bunu başarma yolunda mıyım acaba ? Yoksa başka bir olay mı bu
Açıklarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul