Konu
:
Lusid İle Olan Bir Kaç Sorum.
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Merhaba;
Lusid ile olan bir kaç sorum ve luside nerden başladığımı anlatıcam aslında luside inceptiondan sonra taktım foruma uzun süredir takılıyordum ama üye değildim lusidle uğraşmıyordum telekinezi güç yönetimi belgeseller vs,vs ile alakalıydım limitless ve inceptionu izledikden sonra filmlerden aklıma bir kaç şey geldi limitlessde beynimizin yüzde 3nü kullanıyoruz denilmişti inceptionda ise uyurken beynimizin yüzde 3den fazlasını kullanabiliyormuşuz ilk sorum bu ne demek istenilidiğini pek anlamadım
2
forumda lusid ile ne var ne yok nerdeyse hepsini okudum hepsini anladım sabahları uyandığımda lusid denemeye kalkıyorum başarılı oluyor ama erotik pis şeyler görüyorum benim kontrolümde olduğunu biliyorum ama kontrol edemiyorum ama bu hayal ile karışık birşey oluyor nedeni nedir?
3
bir kaç sefer küçükken bir rüyamı anlatıcam henüz daha 8 9 yaşındayken arkadaşlarımdan hep dayak yiyip ezilen birisiydim fakat rüya gördüğümde o arkadaşlarımı istediğim şekilde hırpalayabiliyordum rüyadayken kolumu cimcikledikden sonra uyanamıyordum
4
(En önemli sorum) İnceptionda kara delik gibi yani arafdan bahsediliyor buraya düşme ihtimalimiz gerçekten varmı?
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul