Konu
:
Yeni Bir Lucid Rüya Tekniği İlk Defa Spatyomda..
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Selamun aleyküm,
arkadaşlar bu kendi oluşturduğum bir tekniktir sizlerle paylaşmayı uygun gördüm
gerçekten çok işe yaramaktadır
Deneyenlerde deneyimlerini burada paylaşırsa çok mutlu olurum ayrıca bilmeyenler ve denemek isteyenler içinde bir umut bir istek
Direk tekniğe geçiyorum herkerse başarılar diliyorum
Arkadaşlar çoğumuz biliyoruz rüyalar seslere karşı duyarlıdır bilmeyenler içinde söyleyeyim
Çoğumuz yaşamışızdır, televizyon izlerken uykuya dalınca televizyondan gelen seslere göre rüya senaryomuz şekillenir
Televizyonda çıkan yada dışarda başka olan birşey rüyamızdada duyarız
Arkadaşlar şimdi rüyada seslere karşı duyarlı olduğumuz için rüyada farkında olma yöntemi olarak birşey keşfettim
Bilmiyorum daha önce bulundumu yada paylaşıldımı ama zannetmiyorum ve nasıl arayacağımıda bilemedim
Gerekli malzemeler ;
Ses kaydeden bir telefona ihtiyacımız var
Teknik ;
Ses kaydını açıyoruz ve ben rüyadayım diye sürekli söyleyip telefona bunu kaydediyoruz ses kaydı olarak
Sesi kaydettikden sonra bunu alarm sesi yapıyoruz
gecenin bi saatine alarmı kuruyoruz ve o saatte telefon ben rüyadayım diye ötmeye başlıyor
Eğer bir rüya görüyorsanız rüyanızda ben rüyadayım diye herhangi bi yerden bu sesi duyacak olmalısınız ama telefonun sesini olduğunca kısmaya çalışın çünkü telefonun sesi sizi uyandırmasın
Telefonun sürekli ben rüyadayım diye ötmesi rüyanızda size o sesi duyuracaktır ve rüyada olduğunuzu anlamanız kolaylaşacaktır
Rüyada olduğunuzu anladıkdan sonra geri ne yapacağınızı diğer tekniklerden biliyorsunuzdur
Uzatma tekniği felan filan
Umarım teknik işinize yarar herkese başarılar diliyorum arkadaşlar
Selametle
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul