Konu
:
Lusid Oldum // Lusid Hakkındaki Sorularım //
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
ShadowMaster
Nickli Üyeden Alıntı
bir kaç özel şey gördüm
işte bu gerçekçi bi şey o ne ya herkes sılah alıyo kılıc alıyo haydaa savasa
Güzelmiş sorularına kendimce cevap veriyim
1 Bilinç altın olaya odaklıysa olayı görürsün böyle yazı detaylarını pek yaratmaz bilinç altın ya da detaya odaklıysa hep bir yerlere bakarsın yazı okursun dedektif gibi şeylerle uğraşırsın çünkü beyinin o konumda çalışıyordur ya da senin gibi ikisi de dengeliyse hepsini görürsün bilinç altın hayal gücün güzel çalışıyor demek ki tabi ki bunlar fikirlerim
2 Beynin rüyayı sonlandırması gerektiğini düşünüyorsa sende karşı koyuyorsan zorlamış olabilir misin ? belki ondandır ?
3 Bilinç altın yine senin kontrlunde olan pek bir şey değil bence
4 Beyinin olayla ne kadar meşgul edersek o kadar uzun kalırız ki mantıklı olan bu değil mi ama rüyada da olsak bir mantık evresi vardır değil mi ? bunu da beynimiz yapıyor e adam çağırdığın gibi gelirse zaten bir yerde boşluk olur senaryo kopar
Şimdi uçmak nasıl oluyor mantıklı mı diyebilirsin ama bu normal bir şey artık her filmde falan uçulabiliyor bize de makul geliyor
ama çağırdığın gibi karşında varolması daha alışık olmadığımız bir şey
Anlatabildim mi bilmiyorum
5 Örnekle cevap veriyim
Vücut geliştirmeye başladık ilk gün yoruluyorsun ikinci gün kolunu kaldırmaya halin kalmıyor değil mi ? ama 5-6 ay sonra her günde çalışsan ağrı olmaz ama sağlıklı olanı planlı çalışmaktır vücudu dinlendirmektir
örneğimle anlamışsındır umarım ?
Elimden geldiğince cevap vermek istedim bu konuların formulsel bir cevabı olmadığı içinde mantığımla cevapladım yardımcı olduysam ne mutlu bana
Bu arada yüzmeyi dene yüzmek öyle güzel bir şey ki rüyada suyun sıcaklığı cok ön planda değil suyun altında nefes alabiliyorsun ve basıncı rüyada olmana rağmen hissediyorsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul