|  08-21-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Wild Tekniği (Kullanıcı Dostu ) 

Evet arkadaşlar, size WILD tekniğini anlatacağım
  ( Yabancı bir siteden kendim çeviri yaptım  ) 

Bu metodu kullanmadan önce yorgun olmamanız gerekir!

Önce rahat edebileceğimiz herhangi bir yere ( yatak/koltuk/sandalye ) yerleşiyoruz
  Gevşeme haraketlerine başlıyoruz ve tüm vücudumuzu gevşetiyoruz  Eğer hiçbir gevşeme hareketi bilmiyorsanız , birilerinin size masaj yaptığını hayal ederek gevşeyebilirsiniz  Yeterince kendinizi gevşettikten sonra, gözlerinizi kapatabilirsiniz  Muhtemelen böyle bir renk görüceksiniz : 

Şimdi, zihninizi sürekli meşgul tutmalısınız ama vücudunuz haraket etmemeli
  İçinizden sayılar sayarak ya da önünüze gelen imgeleri takip ederek veya kalp atışlarınızı dinleyerek zihninizi meşgul tutabilirsiniz  Ben "1 , ben rüya görüyorum , 2 , ben rüya görüyorum , 3 ben rüya görüyorum"  şeklinde sayarak zihnimi meşgul tutuyorum  Bu teknik sayesinde, rüyaya daldığınızda gerçeklik testi yapmayı daha kolay hatırlayacaksınız  Bir süre sonra haraket eden geometrik şekiller gözünüzün önüne gelicek  

Bu gördüğünüz imgeler, rüyanızın yapı taşlarıdır
  Bu sırada vücudunuzda bazı karıncalanmalar ve uyuşma hissi olacaktır  Bu uyku felcine girişinizin habercisidir  Sakın korkmayın, bunu her gece yaşıyorsunuz  Eğer uyku felci sırasında korkmazsanız, gerçek cisimler görmeye başlayacaksınız  Gerçek görüntüler görmeye başladığınızda bazı zihinsel sesler duymaya başlıyacaksınız  ( kapı açılması, ayak sesleri , tanıdığınız insanların konuşmaları , araba sesleri vs  ) Bunların hepsi , tıpkı halisünasyon gibi  Eğer bu sırada gözlerinizi açarsanız, halisünasyon görürsünüz  ( Karabasan durumu) Yalnızca zihninizi meşgul etmeye devam edin  Biraz sonra görüntü aşşağıdaki gibi olacaktır : 

Bu görüntüler bir süre sonra yine haraketlenmeye başlayacak
  Rüyanızın oluşum evresi tamamlanmak üzere  Yalnızca zihninizi meşgul etmeye devam edin  Bir süre sonra üç boyutlu bir sahne içerisinde bulucaksınız  Kendinizi rüya sokmak için zorlamayın, bırakın kendiliğinden rüyaya girin  Zihninizi sürekli meşgul tutun  Vee bir süre sonra rüyanıza adım atacaksınız  

Tatlı rüyalar, mutlu lucidler

| 
	|  |   |