Konu
:
Düşünceni Değiştir, Kilolara Veda Et (E-Kitap)
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Son zamanlarda nereden geldiğini anlamadığım bir ilhamla çevreme bazı konularda yardımcı olmak istemekteyim
Son hazırladığım ve dijital ortamda okunabilen ?Aşk Acısı çekenlere mektuplar? yazımın ne kadar faydalı olduğu konusunda bir fikrim yok
Ama bu e-kitaptaki buradaki amacım daha gerçekçi yöntemlerle insan hayatında değer sağlamak? Obezite? Bu kelime kulağa hoş gelmiyor değil mi?? Ama ideal kilonuzdan 3-5 kilo fazla olmanız ve kısır döngüler şeklinde sürekli bu kilolara geri dönmeniz Obezite hastalığına yakalanmış bulnuduğunuzun açık resmidir
Kimse ?ben obezim? demez
Genellikle bu durumu ?kilo problemi, fazla kilolar, kilo kontrolü? gibi tanımlarla maskelemişledir
Obezite, başlı başına hem fiziksel hemde ruhsal olarak hastalık olarak kabul edilmesi gereken bir durumdur
Ama bugüne kadar tespitlerimin beni getirdiği noktaya bakarsak, fiziksel durumdan önce ruhsal olarak halledilmesi gereken bir durumdur
Bunu anlamak çok basittir
Yıllar boyu kilolardan çok çekmiş olmanıza rağmen, bir hevesle kilo verip sonrasında daha fazla almış olmanıza rağmen bazı alışkanlıklara son verememek durumu fiziksel olarak değil ruhsal olarak halledilmesi gereken bir durumdur
Yazdığım E-Kitabın Faydalı Olacağını Umuyorum
DOSYAYI İNDİRİN
http://oron
com/sr5058ke1ku4/D%C3%BC
da_Et
rar
html
Akın Berk
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul