Yalnız Mesajı Göster

Kaşık Bükme Kursu Dersleri -James Twyman

Eski 08-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Kaşık Bükme Kursu Dersleri -James Twyman

KASIK BUKENLER KURSU
Uçüncü Hafta

Hayatinizda gerçek olduguna inandiginiz seyler vardir ve hayatinizda basitçe BILDIGINIZ seyler vardir Simdiye kadar, kesinligin HISSINI zihninize, kalbinize ve ruhunuza demirlediniz Bu süreçte acele etmeyin, çünkü o bu kursun temelidir Güçlü olma hakkini ve baris getirmenizi Tanri�nin verdigini BILDIGINIZ zaman , o sizin için gerçek olacak Bu seylere basitçe inandiginiz sürece, inanciniz güçlü olsa bile, hiçbir şey olmayacak Süphe tüm düsüncelerinizin ve rüyalarinizin ardinda bir gölge gibi oturacak ve onlar asla dünyaya kök salmayacak Bu kim oldugunuzu BILMEnizin zamani ve sonra armaganinizi dünyaya yayma zamanidir

Bizler mucize - iscileri olmak için buradayiz Bir an için �mucize� (miracle) sözcügüne bakalim Bu sözcük �Mir,� ile baslar, Mir Rusçada baris demektir Sadece bu bile çok ilginç Sözcügün ikinci bölümü �acle� bir çok sözcügün sonunda bulunan bir son ektir ve genellikle anlami �çagirmak� (to call) demektir Bunlari yan yana koyunca �barisi çagirmak� veya �baris çagrisi� olur Bundan dolayi, bir mucize her zaman barisi hayatiniza ve dünyaya çagirma deneyimidir Bir mucize illüzyonlari düzeltir ve bir kimseyi gercek ile hizaya getirir Gercek ile hizaya girdigimizde baris içinde oluruz Mucize iscileri olarak bizim rolümüz öncelikle �Baris Olmaktir�, sonra bunu tüm varolusa yaymaktir Onu bu yolla anladigimiz zaman, isimiz çok derin bir amaç olur

Zihniniz ile bir kasigi bükmeyi ilk kez basardiginiz zaman, soracaginiz ilk soru sudur, �hepsi bu muydu?� Baska deyisle, metali fiziksel güç olmadan bükmenin çok sinirli bir sinav oldugunu hemen kavrayacaksiniz Bunu yaparak geçiminizi bile saglayamazsiniz Bunu arkadaslariniza göstermek de sizi sikacak Ruhunuz bu armagani daha büyük, daha önemli çalismalar için uygulamanin yollarini arayacak Bu mucizeleri uygulamaya baslayabildigim ilk ay çok siddetli basagrilarim vardi Karsilastigim çocuklardan biri sonunda bana bunun nedenini söyledi

�Basin agriyor, çünkü bu armagani verildigi niyetle kullanmiyorsun� dedi Ve hakliydi Insanlari etkilemek ve farkli oldugumu göstermek istemistim Psisik Cocuklar tüm Armaganlarin Sevgi arzusundan ve özleminden ortaya çiktigini (kaynaklandigini) söyler Sevgi olmadan hepsi anlamsizdir Sevgi ile, hayatlarimizi iyilestirebilen ve dünyaya baris getirebilen daha yüce bir amaç alir

Bu kursta bir kasigi zihinleri ile bükmeyi basaramayan kisiler olabilir ve onlar basarisiz olduklarini hissedebilirler Kasigi bükmenin gerçek amaç olmadigini tekrar tekrar söyledim Eger kalbinizi sevgiye açabilirseniz ve bu gezegende neden bulundugunuzu gerçekten BILIRSENIZ, gerçek amaci basaracaksiniz Mucizeler kendilerini hayatinizda uygun olan sekillerde göstereceklerdir Mucizeler orada olacaktir, bunu garanti ederim Bir kasigi bükebilmeniz yerine, bu kursun gerçek amacina ulasmanizi tercih ederim

Oyleyse, eger hazirsaniz, kalbimiz ve zihnimiz ile bir kasigi bükmekte ilk ciddi tesebbüsümüzü deneyelim

Bir Kasigi Bükmek
Temel Metod

Bir kasigi kalbiniz ve zihniniz ile kolayca bükebilmeye kadar kullanacaginiz tüm asamalardan geçecegiz Bunu günde en az bir kez yapmanizi öneririm, ve haftanin sonunda yapmis oldugunuz ilerlemeyi görün Birkaç gün sürse bile hemen hemen herkesin bu baslama egzersizini basaracagina inaniyorum Sonra daha ileri bir forma geçebileceksiniz Ve amaç aynidir, simdiye kadar iddia ettiginiz fiziksel yasalara bagli olmadiginizi kavramak

Bu temel metod sekiz basamakta tanimlanir Once , ellerinizle kolayca bükebileceginiz ince bir kasik bulun Sakin ve rahatsiz edilmeyeceginiz bir odaya girin Bir mum yakabilirsiniz ve meditatif bir müzik çalabilirsiniz Sizi gevsetecek ve rahatlatacak ne olursa yapin Omurganiz dik olarak bir sandalyeye oturun

Adim 1 :

Kasigi ellerinize alin, sapini bir elinizle, yuvarlak yerini diger elinizle tutun Onu 45 derece kadar bükmek için ne kadar basinç gerektigine dikkat edin Ne kadar çaba gerekecegini hatirlamaya çalisin ve daha sonrasi için bu bilgiyi zihninizde saklayin Hazir oldugunuzu hissettiginizde, kasigi yaniniza yere koyun, ancak almak istediginizde kolayca alabileceginiz bir yerde olsun

Adim 2 :

Derin bir sekilde nefes alirken, Birinci Derste (birinci hafta) anlatilan kollara ve ellere hafifçe vurma egzersizine baslayin Bu enerji merkezlerini uyandirmaya baslayacak ve onlarin çalismaya hazir olmasini saglayacak Bunu yaklasik iki dakika uygulayin

Adim 3 :

�Isik içimde olsun, Ben Isik olayim� nefes teknigini uyglamaya baslayin Ilahi Isigi bedeninize ve kalbinize çekin O her an sizin etrafinizdadir Içinizden geçerken, sizi spiritüel enerji ile dolduran Isigi hissedin Bunu bir dakika kadar uygulayin

Adim 4 :

Ellerinizi çirpmaya baslayin ve �Evet� sözcügünün enerjisini hissederken �Hi� sözcügünü söyleyin (Evet sözcügünün Japoncasi) Bu sözcügün enerjisi sizi tamamen doldursun Bunu gerekli oldugunu hissettiginiz kadar yapin, EVET ile doygunluga ulastiginizi hissedene kadar Sonra durun ve bir dakika kadar nefes egzersizine dönün

Adim 5 :

El çirpmaya baslayin ve Tanri�nin enerjisinin içinizden aktigini hissedin, EVET sözcügünün enerjisi ile birlestirerek Sufi sözcügü olan �Hu� yu söyleyin Bunu gerekli oldugunu hissettiginiz kadar sürdürün Tanri�nin gücü ile dolmaniza izin verin, bir iki dakika sonra bu gücü kullaniyor olacaksiniz Sonra durun ve bir dakika kadar nefes almaya dönün

Adim 6 :

Tekrar el çirpmaya baslayin ve �Açik� sözcügünü söyleyin ( �A,� için bir kez el çirpin, ve sonra �Çik� için bir kez el çirpin ) SIMDI açik oldugunuzu bilin Bu kritik andir Herhangibir seyin olmasini istemiyorsunuz, onun yerine, bunun önceden gerceklesmis oldugunu iddia (talep) ediyorsunuz �Evet� ve �Tanri�nin enerjileri �Açik� olmanin enerjisi ile birlessin Uç büyük isigin bedeninizi doldurdugunu ve birleserek tek bir isik haline geldigini imgelemeyi seçebilirsiniz Tüm bedeninizin bu enerji ile titrestigini hissedene kadar bunu yapin

Adim 7 :

Iki elinizi bir araya getirin ve onlari sert ve hizli bir sekilde ovmaya baslayin Bu anda iki seyi birlikte yapiyorsunuz Herseyden önce, sag ve sol beyni bir hizaya getiriyorsunuz, ve ikincisi, önceki egzersizlerden ellerinizdeki tüm enerjiye odaklaniyorsunuz Bunu en az bir dakika yapin Sonra kasigi alin

Adim 8 :

Parmaklariniz ile kasigin sapinin ve yuvarlak kisminin birlestigi yeri ovmaya baslayin Ovaladikça, bunun isledigini BILIN Kasigin önceden bükülmüs oldugunu HISSEDIN Baska bir sey düsünmeyin, sadece parmaklarinizin arasinda hareket eden kasigi hissedin Bu hissi büyütmek için gözlerinizi kapamayi seçebilirsiniz Belli bir anda, yuvarlak olan yere biraz basinç uygulamanin zamaninin geldigini bileceksiniz Moleküllerin birbirlerinden ayrildigini imgelerken, diger elinizin ilk iki parmagi ile hafif bir baski uygulayarak harekete yardimci olun (Muhtemelen Adim 1 de kullandiginiz basincin yaklasik yüzde ellisini uygulamaya gereksinimiz olacaktir) Bu, ellerinizle kasigi bükmek için ne kadar basinç gerektigini hatirlamanizi istememin nedenidir Zihninizde hatirladiginizdan daha az basinç uyguladiginiza emin olun Bir kez moleküller ayrilmaya basladiginda, az bir basinç kasigi egecektir Hafifçe hareket edebilir ya da hiç hareket etmeyebilir Hemen ovma hareketine geri dönün ve amacinizin kesinligini hissetmeye devam edin Hazir oldugunuzda, yuvarlak kisima tekrar az bir basinç uygulayin Muhtemelen simdi hareket edecektir, az veya çok Geri dönün ve bükülmeden tatmin olana kadar bunu tekrarlayin

Adim 9 :

Hiçbir sey olmadigini hissederseniz, birkaç dakika için �Açik� sözcügünü söylemeye geri dönün Bunu, kalbinizi ve ellerinizdeki enerji merkezlerini daha çok açmak için kullanin Sonra ovma islemine geri dönün Bunu gereksinim duydugunuz kadar yapin

Bir Kasigi Bükmek
İleri Metod

Fiziksel güç kullandiginizda, kasigi yumusak hissettiginiz noktaya gelince, onu hiçbir fiziksel güç kullanmadan bükmeye hazirsiniz Cogu kimse için, bu asla tamamen gerçeklesmeyebilir, ancak bazilari için gerçeklesecektir Bundan dolayi, iki temel stil önerecegim Temel metotta ustalastiginiz zaman, bunlari denemelisiniz ( Temel metodu basaramasaniz bile, siz bir basarisiniz Bir kez daha, bu kursun amaci mucizelerin kendi gerçeklestikleri yolla hayatiniza akmasina izin vermektir, sizin istediginiz yolla olup olmamasi önemli degildir Bazilariniz zihninizle bir kasigi bükemeyebilirsiniz, ama baska mucizelerin kendi kendilerine gerçeklestiklerini göreceksiniz Bu sizin çok iyi ögrenmis oldugunuz anlamina gelir)

Birinci adimdan yedinci adima kadar olan asamalari tekrarlayin Kasigin ince bölümünü ovmaya baslayin ve onun yumusadigini hissettiginiz zaman, onu sallayin Bu, yerçekimi kuvvetinin kasigi hafifçe bükmesine izin verir Birkaç dakika devam ederseniz, temel metotta yaptiginiz ayni basariyi yakalayabilirsiniz (Bu benim çogunlukla kullandigim yöntemdir)

Yerçekimi tekniginde ustalasirsaniz, o zaman son asama için hazirsiniz demektir Metalin yumusamaya basladigini hissettiginizde onu masanin üzerine koyun ve ellerinizi onun üzerine yerlestirin Ellerinizi istediginiz kadar yakinlastirin ve kasigin kendi kendine bükülecegini BILIN Eger isterseniz kasigi bir süreligine alip ovma hareketine tekrar baslayabilirsiniz Eger gayretli iseniz, kasik yavasça elinize dogru (masanin üzerinden yukari elinize dogru) egilecektir Ben kisisel olarak bunu sadece birkaç kez basarabildim, eger siz bunu basarirsaniz kutlanmayi hak edersiniz

Verme Dersi :

Bu haftanin Verme Dersi bu kurs ile kazandiginiz bilgelik ile baskalarini tesvik etmek, onlara ilham vermek anlamina geliyor Bu, dünyanin sorunlarini gerçekten çözülebilecek tek yol ile çözmeyi amaçlayan Spiritüel Bir Devrimdir : Kalplerimizin içinde Ne kadar çok insan bizim tarafimizda olursa, o kadar çok bu devrim büyüyecektir Bundan dolayi, bu hafta coskunluk ve heyecaninizi bir kisi ile paylasmanizi ve onlari bize katilmaya davet etmenizi istiyoruz Basitçe onlardan emissaryoflightcom adresine girmelerini ve kurs için kayit olmalarini ve 100,000 spiritüel barissevere katilmalarini isteyin (onlarin e - mail adreslerini database�imize kaydetmek için onlarin kayit yaptirmalari önemlidir Sunulan bu kurs için baslica neden olan dünya çapinda dua ibadeti için herkesi nasil uyandiracagimiz ile ilgilidir)
Gelecek hafta görüsmek üzere

Barisla,
James Twyman

Alıntı Yaparak Cevapla