Yalnız Mesajı Göster

Kaşık Bükme Kursu Dersleri -James Twyman

Eski 08-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Kaşık Bükme Kursu Dersleri -James Twyman

KASIK BUKENLER KURSU
Dördüncü Hafta

Simdi ne var ? Cogunuz simdiye kadar zihniniz ile metali bükmeyi basarmis olacaksiniz, digerleriniz yasamlarini ve enerjiyi genisletmis olacak ve mucizelerin farkli yollarla akmasina izin verecek Sonuçta özel durumlar önemsizdir Eger egzersizleri uygulamis ve kalbinizi okudugunuz bilgelige açmissaniz, faaliyet gerçeklesecek, bunun bilincinde olmasaniz bile Sizin kavramaniz için önemli olan sey dünyada bir mucize - isçisi olmak için çagrinizin kabul edilmesine hazir olmanizdir Eger bunu derin bir sezgisel seviyede ögrenirseniz, o zaman kasigi büküp bükmemeniz önemli degildir Mucizeler kendilerini bize degisik yollardan göstereceklerdir, sizin için uygun olan yollardan Ancak bu bir Spiritüel Isik Temsilcisi olabilmeniz ve dünyada barisa katki saglamaniza nasil yardimci olacak ? bu soruya sizin için yanit verebilmeyi isterdim, ancak tahmin ettiginiz gibi, bunu yapamam Çünkü, Dünyayi barisa dönüstüren mucizelere kalbinizi açtiginizda Ruh sizin vasitaniz ile ve siz ile birlikte çok bireysel yollarla çalisacaktir Gerçek su ki, biz biriz demek hepimiz ayniyiz demek degildir Her birimiz bulmacanin farkli bir parçasini sunmak için buradayiz, ve bu kursta aramakta oldugumuz KESINLIGI aktive ettigimizde, o bizi otomatik olarak bulur Artik eylemde bulunan siz olmazsiniz, eylemde bulunan sizin vasitanizla Tanri�dir Evren�de en yüksek çagri olan Barisin bir Araci olursunuz Tamamen yolun disina çikmaniz istenmektedir Bunu görüyor musunuz ? Sizin için yapacak hiçbir sey yok, ancak sizin vasitaniz ile yapilmasi gereken büyük miktarda is vardir Bu ikisi arasindaki farki anladiginiz zaman, ne kadar yol aldiginizi bileceksiniz Bu yol üzerinde sizi daha ileriye götürecek seyleri size söyleyebilmeyi dilerdim Size tavsiye edebilecegim son sey sudur : �Onun basitçe olmasina izin verin� Karisikliga gereksinimi olmayan seyleri asiri güçlestirmeye çalismayin Bir çocuk gibi olun ve bundan iyi seylerin çikmasini umun Bu gerçeklesecektir Bunun nasil gelecegini bile bilmeye gereksiniminiz yok Gerçekte, böyle bir sey imkansiz olurdu Bu, hayat macerasinin bir parçasidir Tam simdi herhangibir yanita gereksiniminiz yok, tüm gereksindiginiz Tanri�nin sevgisinin içinden akabilmesi için açik bir kalptir Kalani kendi kendine meydana gelir
Bir Spiritüel Isik Temsilcisi olmaya ve önce kendi yasaminiza, sonra dünyaya baris getirmek için bu dua teknolojisini kullanmaya hazirsiniz

Spiritüel Isik Temsilcileri

Bu kursu dizayn etmemizin nedenlerinden biri büyük miktarda kitleleri bu teknolojiyi dünya çapinda dua ibadetlerinde nasil uygulayacaklarini ögretmektir Ben bir düzine kadar böyle deneyimlerin bir parçasi oldum, ve bunlarin her biri mucizevi idi Ancak , savasa dogru götüren bilinçliligi kaydirmak için birlikte çalisacak bireylerin bir cephe hattini ilk kez egitiyoruz Gecen üç hafta boyunca ögrendiginiz yetenekler spiritüel baris saglamada yeni bir deneyim için temeldir, buna daha önce hiç bu seviyede tesebbüs edilmedi Bu dersin kalani buna nasil ulasacagimizi tam olarak tanimlayacak Savatsan etkilenen yerlere yolculuk yapmaya devam edecegim ve sizden bana katilmaniz istenecek Bazilariniz bana fiziksel olarak katilmayi seçebilir, ancak çogunuz bulundugunuz yerden ögrenmis oldugunuzu uygulayacaksiniz Bu, sorumlulugu üstlenmenin güzelligidir Zaman ve uzayin bizi birlikte çalismaktan caydiramayacagini biliyoruz, çünkü enerji ve dua böyle yasalara bagli degildir Ancak enerjiyi ayni anda aktive ederek bir kalp ve bir zihin olarak bir araya gelmeliyiz O zaman dualarimizin medcezir dalgasi basarimizi sinirlayabilecek her seyi yikar ve baris hüküm sürer Küresel meditasyonun formati (biçimi) kasigi bükmek için kullandigimiz basamaklarin cogunu izleyecek Süphesiz, bu deneyimde oldugu gibi, gerçek amaç �İnanma� yerinden �Bilme� yerine hareket etmektir Barisin, dünyanin odaklandigimiz bölgesinde zaten önceden mevcut olduguna emin olmalisiniz, çünkü bu sihirin mevcut oldugu yerdir Bunu �Spiritüel Rezonans Yasasi� olarak adlandiriyoruz Isik Temsilcileri barisin dünyada önceden var oldugunu söylemislerdir, bazen nefretin ve güvensizligin katmanlari altina gizlense de O, topragin altinda uyuyan bir tohuma benzer Sadece su verildigi zaman tohum ortaya çikiverir Bunun gibi, önceden mevcut olan barisa odaklandigimiz zaman, onu büyüten bir rezonans modeli yaratiriz Sonra o bilinçliligimizin topragindan dogal olarak çikip büyür Ancak, belli bir yerde veya dünya genelinde barisin mevcut olmadigina inandigimiz zaman, bu �Orada Olmamak� büyür, çünkü burasi bizim odaklandigimiz yerdir Daha önceden söyledigimiz gibi, enerji dikkatin verildigi yere akar

Baslangiç hedefimiz barisin tüm varliklar için mevcut ve gerçek oldugunu BILEN ön cephede 100,000 insana sahip olmaktir Sonra bu kesinligi uygulayacagiz ve dünya buna uygun olarak yanit verecektir

Size bunun çok derin bir mucize ürettigi bir örnegi vereyim 13 Kasim 1998 �de ABD, BM denetimleri ile ilgili olarak Irak ile bir anlasmazlik içinde idi Görüsmeler kesilmisti ve bir baska savastan kaçinmanin herhangi bir yolu oldugu görülmüyordu Florida�da bir konferansta idim ve dostlarim Gregg Braden ve Doreen Virtue ile dünya çapinda bir dua ibadeti organize edildi Bu ibadete üç ile bes milyon kisinin katildigina inaniyoruz, ancak bunun ne kadar etkili olmus oldugunu ertesi sabaha kadar kavrayamadik Milyonlarca kisi Irak�taki durum üzerine baris dualarina odaklanirken, Baskan Clinton bombalamanin baslamasini emretti Jetler uçak gemilerinden havalandi ve korkunç silahlarini firlatmak için son emri bekledi Ve, herkese sürpriz olarak, bu emir asla gelmedi Bill Clinton jetlerin geri dönmesini ve baska emirleri beklemesini emretti Tekrar havalandilar ve sonra tekrar geri dönmeleri söylendi En azindan bir gece için hiç bomba atilmadi ve kimse ölmedi Milyonlarca insanin dualari, savasi önleyen bir engel yaratmis gibiydi

Eger bu bir kere gerçeklesmisse, bunu bir tesadüf olarak açiklamak kolay olacaktir Ancak, ayni sonucu gösteren bir çok baska öyküler de var :

Dua Evren�deki en etkili güçtür
Bizim imgelerimiz ve dualarimiz içinde yasadigimiz dünyayi yaratti Bunu kavramak bizim için çok önemlidir Her sey içeride dogar ve dis dünyaya dogru yolunu bulur Bunun gibi, baris içeride baslamali ve sonra onu baskalarina sunarken o büyür

Benzer bir durumda, bu kursta ögrendigimiz eski teknolojiyi Spiritüel Isik temsilcileri kullandiginda neler olacagini imgeleyin Milyonlarca insan elbette bize katilacak, ancak biz barisin ve sefkatin kilicini tasiyarak önde olacagiz Bu kursu almanizin nedeni budur, bir kasigi bükmek degildir, dua dolu bir devrimin bir parçasi olmaktir Kendinizin ne kadar güçlü olabileceginizi ve bu gücü birlikte uyguladigimizda ne kadar saglam/sarsilmaz olabildigimizi gördünüz

Spiritüel Baris Saglamanin Yolu

Simdi, bu teknolojiyi gerçek bir duruma uyguladigimizda kullanacagimiz temel prosesi tanimlayacagim Kasik Bükenler kursuna kayit yaptiran herkesin e - mail adresini topladik ve bir ibadet baslamadan önce yapabilecegimiz kadar erken sizinle temasa geçecegiz Ancak, acil bir durumun daha hizli bir eylem gerektirdigi zamanlar olacaktir, ve haber vermek için sadece birkaç gün olabilir Her iki durumda da, ögrenmis oldugunuzu kullanmaya kendinizi sorumlu kilmaniz ve bir Spiritüel Isik Temsilcisi olarak pozisyonunuzu sürdürmeniz önemlidir

1 İbadet gününde, birlikte yapacagimiz çalisma için kalbinizi hazirlayabilmeniz için mümkün oldugu kadar çok zaman ayirin Yapabildiginiz kadar sikça dua edin ve meditasyon yapin, ve ögrenmis oldugunuz tekniklerin çogunu uygulayin Tüm dünyada ayni seyi yapmakta olan diger tüm insanlarin farkinda olun Biz güçlü ve kudretli bir grubuz
2 Ibadet baslamadan yarim saat önce size iyi gelen isinma egzersizlerini uygulayin Bunu söylüyorum, çünkü neyin sizin için çalisip çalismadigini bilecek kadar spiritüel olgunluga sahip oldugunuza inaniyorum Ilk üç derste tanimladigim egzersizler çok güçlüdür ve bana çok yardimci oldular, ancak bir süre bunlarla çalistiktan sonra bazilarinin digerlerinden daha iyi çalistigini kesfedebilirsiniz Kullanmak istediginiz kendi bir veya iki tekniginize bile sahip olabilirsiniz Ozgür hissedin
3 Geçen hafta tanimladigimiz prosesteki sekizinci adima geldiginizde durun Bir kasigi bükmeyeceksiniz, bunun yerine, tüm dünyayi bükeceksiniz Baska bir insana bir kutsama gönderiyormus gibi ellerinizi bedeninizden uzakta karsiya baksin (Birine reiki gönderirken yaptigimiz gibi) Isinma egzersizleri ile baslattiginiz enerji, siz derin nefes almaya devam ederken ellerinizden aksin Isiginizin yayildigini ve dünyadaki bütün diger Spiritüel Isik Temsilcilerinin dualari ile birlestigini BILIN Iyilestirmek için geldiginiz durumun gel-gitini etkin olarak degistirdiginizden EMIN olun Ve sonra, gerekli oldugunu hissettiginiz kadar su duayi yüksek sesle söyleyin :

�Tüm varliklar için baris talep ediyorum, çünkü bu Tanri�nin SIMDI bizim için istegidir Baris �de (odaklanilan yerin ismini söyleyin) hüküm sürer, çünkü bunun böyle olmasi için otoritemiz var Bu otoriteye sahip çikiyoruz Baris kalbimde hüküm sürer, ve tüm dünyada hüküm sürer

Siz dua ederken, sizinle birlikte olan diger binlerce insanin enerjisini hissedin Siz bir zihin ve bir kalp olarak eylemdesiniz Basarili oldugunuzu BILIN Dogrusu baris hüküm sürer, çünkü bunu birlikte talep ettik/sahip çiktik Gereksinim duydugunuz kadar oturun ve bu duanin tamamlanmasini (gerçeklesmesini) hissedin

Inisiyasyon

Her hangi bir spiritüel programin önemli bir parçasi son inisiasyondur Bu sizin basarinizi tanidiginiz/onayladiginiz ve seçmis oldugunuz yolu açikça bildirdiginiz zamandir Birkaç haftada uzun bir yol katettiniz Bir seyin dogru olduguna inanmak ile onun dogru oldugunu bilmek arasindaki farki örgendiniz Ve simdi bu bilgeligi dünyada baris yaratmak için uygulamaya hazirsiniz Çogunuz ögrenmis oldugunuz seyin fiziksel bir gösterisini yapabilirsiniz, ancak bir kasigi zihninizle bükememis olsaniz bile gerçek amaci basardiniz Siz Tanri�nin gücü ile bir oldugunuzu biliyorsunuz ve tüm varliklara baris ve sefkat getirmek için bu gücü kullanmak sizin hakkinizdir Siz verdikçe, o kadar alirsiniz

Simdi siz bir mucize iscisisiniz ! Her birinizin önünde fiziksel olarak durup bu sözleri söylemek isterdim, ancak siberuzay sizin ona nasil baktiginiza bagli olarak sadece gerçek olabilir, ya da gerçekdisi olabilir Bu bildirimin en önemli parçasi bunun gerçek oldugunu BILMEKTIR Eger sizin önünüzde durup bu sözleri söylemis olsaydi ama siz bunlara inanmasaydiniz, hiçbir anlami olmazdi Ancak gerçek su ki, siz bunu simdi okuyorsunuz ve bunu kabul etmeniz her sey anlamina gelir Siz simdi bir mucize iscisisiniz ! Bunu içinize soluyun ve hazir oldugunuzda bu sözleri tüm içtenliginizle söyleyin �Bu gezegende bir Mucize - Isçisi olarak rolümü kabul ediyorum Bu benim dünyaya gelisimin nedenidir Bunu basarmak için ve hayatimi yasama yolu ile onu ögretmek için her seyi veririm Bu ideali gerçeklestirmek için tüm enerjimi vermeyi seçiyorum Kendi gücüme adim atmaya ve dünyada bir Spiritüel Isik Temsilcisi olmaya hazir oldugumu bildiriyorum Bundan daha önemli hiçbir sey yoktur Kim oldugumu hatirladikça mucizeler benden akacak, sonra aynisi digerlerine yayilacak Bundan dolayi kendim için ve tüm varliklar için barisi seçiyorum Artik bu idealleri aramiyorum, onlarin simdi benim oldugunu talep ediyorum/iddia ediyorum
Ve öyledir !!! Siz simdi ve her zaman bir Mucize - Isçisisiniz Melekler içtenliginizde sizi kutsamak için egiliyorlar Tanri�nin Ruhu sizin üzerinizde, ve Isiginiz tüm dünyayi aydinlatiyor

Sizi bu sürece yönlendirme ve barisi gelistirmeye devam ederken sizinle çalisma firsatina sahip oldugum için çok mütesekkirim Bu yil, sizi bu proseste daha derinlestirmeye yardimci olacak baska üç Internet kursunu planliyoruz, böylece kesinlikle tekrar birlikte olacagiz

Verme Dersi :

Son verme dersiniz geçen seferkine benziyor Baska bir kisiden daha Emissaryoflightcom adresine gidip Kasik Bükenler kursu için kayit yaptirmalarini isteyerek bu bilgiyi paylasin Tüm dünyada momentum insa ediyoruz Onceden 100,000 kisi bizim yanimizda, ancak bir sonraki hedefimiz çeyrek milyon insan Bu spiritüel bir devrim ve bunu sürdürmek için yardiminiza gereksinimimiz var Bu nedenle bu hafta en az bir kisi ile heyecaninizi paylasin ve hayatinizi yasadiginiz yol ile onlara ilham verin

Barisla,
Kardesiniz,
James Twyman

Alıntı Yaparak Cevapla