Konu
:
Herkes Kendini Düşünür
Yalnız Mesajı Göster
Herkes Kendini Düşünür
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Herkes Kendini Düşünür
Merhaba arkadaşlar, bu konuyu açmaktaki amacım sizinde düşüncelerinizi almaktır
Farkındalık konusunu 1 haftadır okuyorum uyguluyorum
Şu vakte kadar farkettiğimin en büyüğü
insanların daima kendini düşündükleri
oldu
Evet bunu kabullenmek elbette zor gelecektir fakat bunu kabullenelim hepimiz kendimizi düşünüyoruz aslında fakat bunun farkında değiliz
Şu anda düşünün bakalım bu yazıyı neden okuyorsunuz kendinizi düşündüğünüz için biraz daha bilgili olmak ve kendinizi geliştirmek bunu yaparken kendinizi düşünürsünüz zaten
Pekala insanlar neden sadaka verir başkaları mutlu olsun diye mi evet fakat dolaylı yoldan evet insanlar sadakayı verirken aslında bi bakıma kendini düşünür Allah'ın verdiği görevi yerine getirmek için sadaka verir cehennemde yanmak istemez kendini düşünür
Peki insanlar neden namaz kılar neden oruç neden Hacca gider çünkü kendini düşündüğü için gider
Cehennemde yanmamak için gider
İnsanlar neden okula gider ? Çünkü kendini toplumda saygın göstermek mesleğini eline alıp para kazanıp iyi bir yaşam için gider kendini düşünür
Çevremizi baktığımızda mesela annelerimiz neden bizi düşünüyormuş gibi hissederiz aslında onlar kendilerini düşünür biz onların bir parçası olduğumuz için düşünür bize bir şey olmayınca içleri rahat olur ve kendini olumlu hisseder
Pekala bir baba neden oğlunun okumasını ister aslında çevreden olumlu tepki almak için ister
Bir insan neden su içer susuzluğunu giderip rahatlamak için kendini düşünür neden sınavda arkadaşına kopya verir
Onun mutlu olduğunda kendinin de sevineceğini bildiği için kopya verir
Fakat bunu sanıyoruz ki yardım ediyoruz onları düşünüyoruz ama aslında hepsi kendini mutlu yapmak içindir
Kabullenmeliyiz arkadaşar kendimizi düşünüyoruz
Not: Müslümanım namazımı kılarım insanlar kendilerini düşünüyor fakat farkında olanlar değil
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul