Yalnız Mesajı Göster

Meditasyon Veya Düşünceyi Sustururken Gözümüzün Önüne Gelenler.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meditasyon Veya Düşünceyi Sustururken Gözümüzün Önüne Gelenler.

arkadaşlar bu konuyu açma amacım wishin yazılarında okuduğmda diyorki işte meditasyon yaparken yada düşünce susturmaya çalışırken daha dorusu susturdugunuzda gözünüzün onune resimler şekiller gelecek diyordu ve kalkıp bunları bir yere not etmemizi istemişti bende notlarımızı buraya yazmak istedim
belki çözümleri felan vardır neden gözümüzün onune geldi tartışabiliriz inşallah bu konu açılmamıştır
bu sabah ben 7 gibi uyumaya çalıştım uyurken nefesimi izledim ve zihnimi susturma aşamalrında 5 saniye felan durduruyordum bu saniye aralarında gözümün önüne
ayağını tutan kırmızı formalı 8 numaralı beyaz çoraplı büyük yaşı olan bir futbolcuydu numara rengi beyazdı türkiye forması gibiydiya ayağındaki çorapları çekiyordu yada ayağı sakatlanmıştı tam hatırlamıyorum bunu not ettim sonra tekrar yattım bu sefer sarı laciver dar giymiş bir süper kahraman sarı saçlı üstündekiler kıyafet mavi pelerini sarı ilginç olan ayaklar çıplak
arkamı gördüm ve arkamda yürüyen uzun saclı criss angela benzeyen ses yapmadan yürümeye calısır gibi arkamda gördüm hissettim ve tekrar yattığım ve küçük trojan yani truva atı gördüm

Alıntı Yaparak Cevapla