Yalnız Mesajı Göster

Eckhart Tolle -Ego

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Eckhart Tolle -Ego

ben öneriyorum halada öneriyorum sadece onları öğrenip doğruları görün anlamında kendimi koskoca (!) eckhart tolle ile de kıyaslamıyorum Sadece islamiyet inancı olmadığı için bazı yerlerde tıkandığını söylüyorum Sabit bilgi sonuçta onunda yazdıkları Herkes farkındalığı yakalyınca bu bilgilere ulaşacak içinden zaten Kaynak sensin Sadece nasıl yapılacağını yani uygulamalarını forumda anlatmaya çalıştım

Farkındalık kitaplardan öğrenilmiyor Sadece uygulamaları var ve düzenli olarak yapıldığında içinden sana bir şey veriliyor Bir hediye Sabit bilgi Gerçek sen e ulaşıyorsun Durum bundan ibaret Yani Farkındalık içine ulaşmak sadece Birşeyler okuyup öğrenmek değil Birşey öğrenmeye devam ettikçe farkındalıktan uzaklaşırsınız Bazı kalıpları ve genel bilgiyi bilmeniz yeterli Ben kitap okumam çok fazla Şimdinin gücüne biraz gözgezdirdim hepsini hala okumadım Varolmanın gücü kitabınada göz gezdirdim Nerelerde takıldığını anlamaya çalıştım Osho daha tutarlı yazmış olsada oda nasıl yapılacağını anlatmamış Kimse farkındalığa nasıl ulaşılacağını anlatmamış Sadece olay bu demişler

Olayın bu olduğunu düşüncelerimiz olmadığımızı zaten biliyoruz Peki sormak lazım Tolle'ye nasıl olacak?

Secret kitabını yazan adama sormak lazım Nasıl olacak?

Oshoya sormak lazım nasıl olacak?

Hiçbirinde cevap yok Sadece olay bu diyorlar Ama kimse farkındalık uygulamalarını anlatmıyor Tolle şimdinin gücü uygulamaları diye bir kitap yazdı büyütülmüş puntoyla geniş geniş bile 100 sayfe değil ve hiçbirşey anlatmıyor

Bakın biz burada farkındalık uygulamalarını dünyada ilk kez anlatıyoruz Çıkış noktamız da mevlananın seyr (izlemek) uygulamalarıdır Bu sebeple izlemek uygulamalarını tablolar çizerek detaylıca anlattım Olay farkındalığın farkındalığıdır Birşey öğrenmek birşey okumak değildir Sen zaten herşeyi biliyorsun sadece farkında değilsin Nasıl farkında olacağını anlattık

Alıntı Yaparak Cevapla